Visa innehåll för Almi i din region: Välj län:

Företagsbesök på Balco

Välkommen till en inspirerande företagsträff på Balco för att lyssna till deras unika försäljningsprocess som blivit en framgångssaga
Balco berättar om sin verksamhet utifrån försäljning som en naturlig del av deras hållbarhetsarbete. Människor ser på hållbarhet på olika sätt. Balco har hjärtat med i försäljningsprocessen och jobbar ständigt med att få in hållbarhet i kundernas medvetande. Ju mer de säljer desto mer framtidssäkrade blir fastigheterna.

Kom och bli inspirerad och nätverka tillsammans med oss och Balco!

Balco är ett tillväxtbolag som erbjuder innovativa, patenterade och energibesparande balkonglösningar av hög kvalitet. Bolagets kundanpassade produkter bidrar till en ökad trygghet, livskvalitet och värdeökning till boenden i flerbostadshus. Balco kontrollerar, genom en decentraliserad och effektiv försäljningsprocess, hela sin värdekedja – från produktion till leverans.

Företaget, som grundades i Växjö 1987 och har över 300 anställda, är marknadsledare i Norden och är verksam på ett flertal marknader i norra Europa. Omsättningen under 2017 uppgick till 989 MSEK.
Balco börsintroducerades 2018.

Fakta

Pris (inkl. moms) Kostnadsfritt
Plats

Älgvägen 4

Växjö

Datum

Tis 07 maj

kl. 15.00–17.00

Sista anmälningsdag den 3 maj 2019
Platstillgång Platser kvar Anmäl dig