Visa innehåll för Almi i din region: Välj län:

Du & Ditt företag

Få kunskap och inspiration att utveckla din företagsidé och ditt erbjudande.
För dig som är på väg att starta, nyligen har startat företag eller fortfarande känner dig som nybliven företagare.

Att starta och driva företag är inte en snitslad bana. När du har tydliggjort din vision, din företagsidé och ditt ebjudande till marknaden, både för dig själv och för din omvärld, så ökar dina förutsättningar att lyckas betydligt. Det handlar också om att förstå vilka dina personliga styrkor och svagheter är.

Vad kommer jag lära mig?
Seminariet ”Du och ditt företag” ger dig kunskap och inspiration att utveckla din företagsidé och ditt erbjudande. Bland annat genom att ta lärdom av andra framgångsrika företagare. Ett hållbarhetsperspektiv är en förutsättning för att bli framgångsrik och detta är ett genomgående tema i seminariet. Du får också ta del av modeller och verktyg som hjälpa dig att ta företaget till nästa nivå.

Efter seminariet har du kunskap och verktyg för att arbeta fram och fastställa ditt företags affärsmodell.

Hur förbereder jag mig?
Verktyget Lean Canvas används i många av våra seminarier. Lean Canvas är ett bra verktyg för att fånga och precisera din affärsidé. Inför startseminariet "Du och ditt företag" är det därför bra om du har funderat igenom frågorna i Lean Canvas modellen. Ladda ner och fyll i vår Lean Canvas-mall.

OBS! 250 kr debiteras om du anmäler dig och inte deltar utan att avboka. Det kan du göra i bekräftelsemejlet du får efter anmälan!

Fakta

Pris (inkl. moms) Kostnadsfritt
Plats

Almi, Sankt Olavs väg 33

Åre

Datum

Tis 26 feb

kl. 18.00–20.30

Sista anmälningsdag den 25 februari 2019
Platstillgång Platser kvar Anmäl dig