Visa innehåll för Almi i din region: Välj län:

Välkommen på Entreprenörskapsmingel

Innovatören och prisbelönta unga entreprenören Camilla Ljunggren delar sina bästa tips på hur man nätverkar som ett proffs!
Att mingla – superkul eller jätteläskigt? Hur gör man som nybliven entreprenör för att bygga upp ett nytt nätverk, med människor som kan hjälpa dig framåt i ditt företagande? Detta, och mycket mer, kommer vi att reda ut under vårens Entreprenörskapsmingel!

Kvällen kommer att ledas av Camilla Ljunggren, som är innovationsexperten som utsetts till Europas bästa unga entreprenör av tidningen Business Week och som redan som 16-åring lanserade sin första egna innovation och varumärke! Hon är dessutom expert på att nätverka och knyta rätt kontakter och på att bygga sitt personliga varumärke. Med en fängslande berättelse och praktiska tips och övningar kommer Camilla dela med sig av sina kunskaper för att du ska lyckas bygga det nätverk du behöver för att lyckas med ditt företag.

Robin Håkansson berättar om sin resa från tillbakadragen UF-företagare till att idag bedriva ett framgångsrikt mediaföretag. Under kvällen kommer Robin berätta hur han tog vara på möjligheterna i sina nätverk och dela med sig av sina bästa tips för att lyckas som ung företagare.

Vi får även lyssna till Tarek Arnaout som är en social entreprenör som brinner för att utveckla andra. Tarek driver Mathivation, där han motiverar elever i matematik, och Covus där han föreläser om sårbarhet. Att våga visa sig sårbar kan vara en styrka när det gäller att knyta nya kontakter - detta och mer på temat kommer Tarek att prata om.

Entreprenörskapsminglet anordnas av Nätverket HJÄLP!? som är ett samarbete mellan 8 olika organisationer i Växjö som jobbar med att stötta unga företagare. Vi kommer självklart att finnas på plats och mingla med er och svara på era frågor om företagande och hjälpa er att knyta rätt kontakter. Entreprenörskapsminglet riktar sig främst till dig som känner dig som en ung företagare, åldersmässigt eller erfarenhetsmässigt. Det riktar sig både till dig som går i tankarna att starta företag och till dig som redan har startat och kanske drivit i några år.


Vi bjuder på lättare förtäring i form av wraps.

Tid: 9 april kl. 16:30-19:30
Plats: PM & Vänner

Anmäl dig senast 5 april.

Vi kommer att ta bilder och filma under kvällen som kommer att läggas ut på vår hemsida och sociala medier.


Välkommen!

Fakta

Pris (inkl. moms) Kostnadsfritt
Plats

PM & Vänner, Västergatan 10

Växjö

Datum

Tis 09 apr

kl. 16.30–19.30

Sista anmälningsdag den 5 april 2019
Platstillgång Platser kvar Anmäl dig