Visa innehåll för Almi i din region: Välj län:

Starta smart - Kurspaket i fem delar

Startseminarier i fem delar för dig som är på väg att starta, nyligen har startat företag eller fortfarande känner dig som nybliven företagare.
Att starta och driva företag är inte en snitslad bana. När du har tydliggjort din vision, din företagsidé och ditt erbjudande till marknaden, både för dig själv och för din omvärld, så ökar dina förutsättningar att lyckas betydligt. Det handlar också om att förstå vilka dina personliga styrkor och svagheter är.

Seminarierna ger dig grundläggande information om hur du ska tänka när du bygger och fortsätter utveckla din affärsidé. Vi får dig att förstå ekonomin från grunden, vi tränar på bokföring och sätter ihop enkla Balans- och Resultatrapporter, går igenom ekonomi och ditt företags viktiga ekonomiska samband och nyckeltal. Vi kikar på exempel på allt från vilka lagar du behöver ta hänsyn till och vad du behöver tänka på när du skriver offerter, orderbekräftelser och fakturor, samt om att förstå dina kunder och underlätta köp. Hur hittar du dina kunder och vad behöver du göra för att nå dem på bästa sätt.

Seminarierna har tagits fram för att bilda en helhet och är en serie om 5 tillfällen. Du blir anmäld till samtliga tillfällen när du anmäler dig på anmälningsknappen!

• 30 oktober - Du och ditt företag
• 6 november - Ekonomi för oerfarna
• 13 november - Räkna på din affärsidé
• 20 november - Affärsvillkor, riktlinjer och lagar som berör företagare
• 27 november - Att sälja med framgång

Verktyget Lean Canvas används i många av våra seminarier. Lean Canvas är ett bra verktyg för att fånga och precisera din affärsidé.

Vid frågor kontakta Agneta Persson på agneta.persson@almi.se alt. 021-10 78 02

Välkommen!

Seminarieserien är kostnadsfri, men anmälan är bindande till samtliga fem delar. Ej avanmäld plats debiteras med 250 kr vid ej avanmäld plats.

Fakta

Pris (inkl. moms) Kostnadsfritt
Plats

Almi, Stora Gatan 16

Västerås

Datum

Ons 30 okt, kl. 17.30

t.o.m.

Ons 27 nov, kl. 20.00

Sista anmälningsdag den 28 oktober 2019
Platstillgång Platser kvar Anmäl dig