Visa innehåll för Almi i din region: Välj län:

Digitalakademin-introduktionseminarium

Utbildning som hjälper dig att ta tillvara de möjligheter som digitaliseringen erbjuder!
Den digitala utvecklingen går framåt i en rasande fart och i takt med det ändras våra köpbeteenden. Oavsett om du har en e-handel, säljer tjänster, är ett B2B-företag eller har en fysisk butik kan du vara säker på att dina kunder finns på nätet på ett eller annat sätt. Men hur hittar du dem? Och hur hittar de dig?

Digitalakademin startar med ett introduktionsseminarium och ger dig verktyg att på egen hand och i egen takt lära dig mer om hur ditt företag kan bli mer framgångsrikt på nätet. På plats finns Almis rådgivare och digitala coacher Marielle Lindberg och LG Lundberg. De inleder med en inspirerande omvärldsbevakning. Därefter berättar de mer om Digitalakademin och går igenom hur du får ut mesta möjliga av utbildningen, som du utför på egen hand och i egen takt efter seminariet.

Om utbildningen:
Utbildningen är kostnadsfri. Vid introduktionsseminariet får du möta både digitala coacher och andra företagare. Digitalakademin är perfekt för dig som småföretagare eftersom du kan beta av den helt i din egen takt när du själv har tid. Mitt på dagen, på tåget hem från affärsmötet eller kanske när barnen har gått och lagt sig. När du klarat kunskapstesten får du en officiell certifiering som användare av digitala verktyg.

Vi erbjuder ett utbildningspaket som består av 26 digitala områden och täcker allt från online närvaro, e-handel, och digital verksamhetsstyrning till hur man skapar trafik till sin webbsida och får fler kunder. Du väljer själv vilka genom att skapa dig en personlig läroplan.

Om Digitalakademin:
Digitalakademin är ett initiativ av Google och Almi. Syftet är att utbilda svenska företag till att bättre ta tillvara de möjligheter som digitaliseringen erbjuder.

Fakta

Pris (inkl. moms) Kostnadsfritt
Plats

Scandic Plaza, Storgatan 40

Umeå

Datum

Tor 22 aug

kl. 13.00–15.00

Sista anmälningsdag den 19 augusti 2019
Platstillgång Fullt Anmäl dig