Visa innehåll för Almi i din region: Välj län:

Sälja med framgång

Om att förstå dina kunder och underlätta köp
För dig som är företagare.

Framgångsrikt företagande bygger till stor del på att förstå marknadens behov. Men ofta behövs det mer. Du måste också ha kunskap om dina kunders motivation att köpa och vad som avgör om kunderna köper.

Seminariet ”Att sälja med framgång” ger dig kunskap och inspiration om hur du kan arbeta effektivt med din marknadsföring och försäljning. När du kan få kunden att förstå sitt behov och du vet hur mycket tid och resurser måste du lägga ned per vunnen order, då har du bättre förutsättningar att lyckas med ditt företagande.

Kort sagt handlar det om hur du kan göra det enkelt för kunden att köpa av dig. Efter seminariet har du kunskap och verktyg för att dina kunder ska förstå hur dina tjänster/produkter kan göra skillnad för kunden.

Våra seminarier består både av inspiration och nyttig information. Men det som kommer att tillföra dig mest, är vi säkra på, är dialogen med andra företagare i samma situation. Seminarierna ger stort utrymme till att diskutera möjligheter och utmaningar med andra entreprenörer. Låt oss ta dig några steg närmare ett långsiktigt lönsamt och växande företag.

Seminariet genomförs i workshopformat och bygger på delaktighet från deltagarna.

Föreläsare för kvällen är Maggie Malek, Nouhad Runesson och Tony Abi- Khalil.

Seminariet är gratis men utebliven avanmälan debiteras med 250:-

Fakta

Pris (inkl. moms) Kostnadsfritt
Plats

Science Park Skövde, Kanikegränd 3, 2 våning Almis kontor

Skövde

Datum

Tis 20 aug

kl. 14.00–17.00

Sista anmälningsdag den 19 augusti 2019
Platstillgång Platser kvar Anmäl dig