Visa innehåll för Almi i din region: Välj län:

Seminarium: Att köpa företag

För dig som funderar på, eller har bestämt dig för att köpa företag.
Att köpa företag är ett alternativ för dig som vill driva företag. Fördelen med att ta över ett aktivt företag är att du redan från start har en bas att utgå ifrån. Du hoppar på i farten med andra ord. Det kan exempelvis handla om att ta över efter ett generationsskifte, att du ser en större potential i ett företag eller att rätt typ av företag är ute till försäljning.

Seminariet ”Att köpa företag” ger dig kunskap och tips om hur du kan genomföra ett företagsköp. Det kan vara ett av ditt livs viktigaste beslut. Därför ska du förbereda dig väl och sätta dig in i alla möjligheter och utmaningar som finns i samband med ett företagsköp. Under seminariet får du också träffa och diskutera med andra företagare som är i liknande situation.

Efter seminariet har du kunskap och verktyg för att planera inför ett företagsköp.


Våra startseminarier består både av inspiration och nyttig information. Men det som kommer att tillföra dig mest, är vi säkra på, är dialogen med andra företagare i samma situation. Seminarierna ger stort utrymme till att diskutera möjligheter och utmaningar med andra entreprenörer. Låt oss ta dig några steg närmare ett långsiktigt lönsamt och växande företag.

Seminariet genomförs i workshopformat och bygger på delaktighet från deltagarna.

Seminariet är gratis men utebliven avanmälan debiteras med 250:-

Välkommen!

Fakta

Pris (inkl. moms) Kostnadsfritt
Plats

Almi Värmland, Lagergrens gata 2

Karlstad

Datum

Ons 30 sep

kl. 16.00–19.00

Sista anmälningsdag den 30 september 2020
Platstillgång Platser kvar Anmäl dig