Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.

Bli bättre på att möta dina kunder digitalt!

Almi bjuder in till en serie föreläsningar och workshops för dig som vill öka företagets digitala affärer. Målet är att du ska lära dig att börja hantera din digitala närvaro rent praktiskt.
   
FÖR VEM?
Programmet riktar sig till företag som vill öka antalet digitala leads eller affärer. Mellan workshop-tillfällena ska du vara beredd att avsätta tid och resurser för att få din affär att lyfta. Du behöver ha en egen hemsida som du vill utveckla och driva din trafik till.


DU FÅR:
• Nulägesanalys av din digitala plattform och närvaro
• Tydliga åtgärdsförslag med prio-lista
• Verktyg och mallar som hjälper dig i praktiken och teorin
• Ökad kunskap
• Inspiration

Förutom externa experter och Almis rådgivare kommer utbytet mellan de deltagande företagen att vara en viktig del och gör att du utvecklas tillsammans med gruppen. Du kommer även att få personlig coachning och feedback under hela resan. 


AVSNITT OCH INNEHÅLL
Kursledare: Team Digtory

1) SEO onpage och offpage. Vi kommer att gå igenom vad som påverkar din positionering på sökmotorerna ex Google och användarvänlighet ”Vad din användare på hemsidan gör” på och utanför hemsidan.
2) Hantera och optimera i Google Ads/sök
3) Analys och utvärdering i Google Analytics och Google Data Studio. Hotjar och Search consol
4) Skapa närvaro i sociala medier.
5) Lär dig att annonsera på Facebook, Instagram och LinkedIn.
6) Ta fram en omnistrategi.


UPPLÄGG
Serien genomförs digitalt och består av sex avsnitt enligt ovan. Varje avsnitt innehåller en teoretisk del i form av en föreläsning och en praktisk del i form av en workshop. Föreläsningarna är inspelade vilket gör att du kan se dem när det passar dig innan varje workshop.
Workshopsen kommer att vara i form av en live-sändning och genomförs i mindre grupper bestående av 6-8 företag som sedan följs åt under hela serien. Efter varje workshop erbjuds du ett individuellt möte med feedback.

Den första workshopen är den 3 mars, kl. 10:00-12:00. Därefter genomförs workshopsen ungefär varannan vecka, på onsdagar samma tid. Den sista workshopen sker den 26 maj.

Kostnad per företag 3.000 kr exkl moms. Värdet är 30.000 kr, men tack vare delfinansiering genom EU och Tillväxtverket kan vi erbjuda serien till ett reducerat pris.


FRÅGOR?
Vid ev frågor kontakta Sofia Eriksson; sofia.eriksson@almi.se / 036-30 65 18
   

Fakta

Pris (inkl. moms) 3 750 kr
Plats

Webb

Webb

Datum

Ons 03 mar

kl. 10.00–12.00

Sista anmälningsdag den 22 februari 2021
Platstillgång Fullt Anmäl dig