Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.

B2B-försäljning online - vad krävs för att lyckas?

B2B onlineförsäljningen ökar kraftigt och utvecklingen går fort. Vill du veta vad som krävs för att lyckas med försäljning online till andra företag - så läs vidare, detta är för dig! 
Almi Kronoberg och MakesYouLocal arrangerar ett inspirationswebinar i två delar för alla som överväger eller vill växla upp sin onlineförsäljning till företagskunder. Vi riktar oss speciellt till företag med fokus på onlineförsäljning till internationella företag men många av tipsen fungerar även för den svenska marknaden.

Vi kommer att ta en titt på vilka grundförutsättningarna som krävs för att du verkligen ska lyckas med din onlineförsäljning mot B2B. Den senaste tidens snabba digitala utveckling har öppnat för många nya möjligheter men också nya fallgropar att undvika.

Del 1 - 22 april kl 9.00-10.30
Fokuserar på hur framtidens onlineförsäljning ser ut - vilka är bolagens största utmaningar på denna resan? Vad krävs för att lyckas med onlineförsäljning, vad gör de bästa bolagen och vilka fallgropar bör man undvika? Nationellt eller internationellt - när är man redo och vilka är de första stegen?

Del 2 - 29 april kl 9.00-10.30
Går alla tjänster och produkter att presentera och sälja digitalt? Vad bör du veta om dina konkurrenter inför en potentiell lansering? Vilka målgrupper vill du nå, och hur ser köpresan ut för just era produkter eller tjänster? Återförsäljare, distributörer och marknadsplatser. Det här vill du ha koll på! Hur kommer du igång, vad gör du först och vad kan vänta? Vi tittar även på ett konkret case med en B2B-aktör med försäljning online till internationella bolag.

Frågorna är många, men ta det första steget, häng med på webinaret och förbättra din digitala B2B-strategi!
Gå gärna in och anmäl dig direkt, det är kostnadsfritt att delta.

Dessa inspirationswebinar är en del i FramgångsHubben som finansieras av EU Europeiska regionala utvecklingsfonden.

Fakta

Pris (inkl. moms) Kostnadsfritt
Plats

Webb

Webb

Datum

Tor 22 apr, kl. 09.00

t.o.m.

Tor 29 apr, kl. 10.30

Sista anmälningsdag den 22 april 2021
Platstillgång Platser kvar Anmäl dig