Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.

Workshop - Din affär

Vill du ha ökad förståelse och bättre överblick när det gäller ditt företags ekonomi?
 
Få ut mer av dina ekonomiska rapporter​, skapa en trygghet och öka din kompetens om resultat- och balansräkningen samt kassaflödet? Då är vår workshop ”Din affär” något för dig!
Workshopen består av 2 tillfällen där vi t.ex. reder ut begrepp, tittar på nyckeltal och lär av varandra. Mellan de två workshop-tillfällena träffar vi deltagarna individuellt för att prata om det egna företagets ekonomi.
  • 18 maj kl. 13.30-16.00
  • Individuellt möte. 1,5 timme
  • 8 juni kl. 14.00-15.30

Oavsett intresse och tidigare kunskap inom företagsekonomi så kommer du efter de tre träffarna ha en tydligare och klarare bild över ditt företags ekonomi samt en handlingsplan utifrån just dina fokusområden. Vi ser gärna att du har ett aktiebolag samt minst ett bokslut.

Har du frågor eller känner dig osäker på om workshopen passar dig? Kontakta Ulf Norstedt på ulf.norstedt@almi.se eller Petra Hofwander-Edberg på petra.hofwander-edberg@almi.se
Länk skickas ut i separat mejl innan workshoppen startar så va noggran när du fyller i din mejladress.

”Smart Tillväxt” är ett affärsutvecklingsprojekt för hållbar tillväxt i små och medelstora företag i Östra Mellansverige. I projektet ska fler företag dra nytta av regionens prioriterade områden för smart specialisering, och fler företag etablera sig på en internationell marknad. Projektet utvecklar även nya metoder för framgångsrik affärsutveckling. Projektet finansieras av Almi, Region Örebro län, Region Västmanland och Europeiska Unionens Regionala Utvecklingsfond.

Fakta

Pris (inkl. moms) Kostnadsfritt Kontaktinformation Almi Mälardalen
Plats

Webb

Webb

Datum

Tis 18 maj

kl. 13.30–16.00

Sista anmälningsdag den 18 maj 2021
Platstillgång Platser kvar Anmäl dig