Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.

Kickstarta ditt företag - onlineseminarium i två delar

Ekonomi - Försäljning - Tillväxt
Tänkte du starta företag eller har du redan startat? "Kickstarta ditt företag" är ett program för dig som har en idé, vill starta företag, nyss startat eller fortfarande känner dig som nyföretagare.

Vill du få bättre koll på ditt företags ekonomi och hur du ska tänka kring budget? Är du intresserad av att lyckas ännu bättre med försäljning? Vill du hitta metoder för att växa och skala upp din verksamhet? Då är detta något för dig!

Vi kommer träffas digitalt och upplägget är en blandning av 2 live- och flera onlineseminarier. Under första tillfället kommer vi presentera upplägget och lära känna varandra, efter det jobbar du i egen takt med våra "startseminarier online" som ger dig allt du behöver veta för att bli framgångsrik med ditt företagande. Du kommer ta fram en enkel affärsmodell och få stöd av erfarna rådgivare under tiden. Det kommer finnas möjlighet att diskutera innehållet och ställa frågor - allt för att du ska komma igång med ditt företag. Du kommer också få fler verktyg att jobba med, tips kring hur du kan finansiera ditt företag och vilka steg som kan vara aktuella efter dessa seminarier.

Välkommen att anmäla dig till våra seminarier nedan.

1. Träff: Tisdag 25 maj kl. 11.30-13.00
2. Träff: Torsdag 3 juni kl. 11.30-13.00

OBS: P.g.a. coronaviruset erbjuder vi våra seminarier enbart digitalt just nu. Anmälan sker som vanligt genom att klicka på knappen "Anmäl dig" nedan. Sedan får du en länk med inbjudan till ett teams möte samma dag som seminariet är daterat. Du behöver inte ha teams på din dator, men en dator med internetuppkoppling och mikrofon är en förutsättning.

Ekonomi

Framgångsrikt företagande bygger till stor del på att förstå marknadens behov och att kunna leverera på detta. För att uppnå långsiktig lönsamhet måste du också förstå utfallet av dina ekonomiska rapporter och följa upp din verksamhet.

Försäljning

Du måste ha kunskap om dina kunders motivation att köpa och vad som avgör om kunderna köper. När du kan få kunden att förstå sitt behov och du vet hur mycket tid och resurser måste du lägga ned per vunnen order, då har du bättre förutsättningar att lyckas med ditt företagande.

Tillväxt

Det kan vara mycket tillfredsställande att driva ett företag i tillväxt. Samtidigt är det en stor utmaning. Fundera över vad som är ditt önskeläge och vad som krävs för att nå det.

Vad kommer du lära dig?

• Få förståelse om ditt företags viktiga ekonomiska samband och nyckeltal.

• Kunskap och inspiration om hur du kan arbeta effektivt med din marknadsföring och försäljning.
• Hur du tar nästa steg på din tillväxtresa.

• Du får träffa andra företagare som är i liknande situation. Du får också verktyg och konkreta tips för att styra ett företag i tillväxt.

Seminariet är i första hand för deltagare från Västernorrland och Jämtland. Bor du i ett annat län är du välkommen i mån av plats, men hänvisas till ditt län för rådgivning.

Denna anmälan gäller även för träff nr 2  ( 3 juni)

OBS! 250 kr debiteras om du anmäler dig och inte deltar utan att avboka. Det kan du göra i bekräftelsemejlet du får efter anmälan!

Fakta

Pris (inkl. moms) Kostnadsfritt
Plats

Webb

Webb

Datum

Tis 25 maj

kl. 15.00–16.30

Sista anmälningsdag den 21 maj 2021
Platstillgång Platser kvar Anmäl dig