Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.

Bli ledande i din bransch genom omvärldsbevakning

Hur jobbar du med omvärldsbevakning?
Alla företag är beroende av sin omvärld och med en strukturerad omvärldsbevakning kan du vara proaktiv. Utan spaning har du ingen aning om vad som påverkar din affär.
Att det är viktigt att hålla koll på den egna marknaden och konkurrensen känner nog de flesta till i dag. Men omvärldsbevakning handlar också om att identifiera nya marknader innan de dyker upp eller förutse hur exempelvis nya beteendemönster hos dina kunder kan påverka företaget.

Se till att du blir ledande i din bransch genom att lära dig effektiva metoder för hur du kan jobba mer strategiskt med din omvärldsbevakning!


För vem?
Den här workshopserien vänder sig till dig som driver företag i Jönköpings län och på ledningsnivå vill bli mer medveten om och ha en förberedelse för förändringar och händelser utanför den egna organisationen. Det finns ingen inom företaget som idag har en uttalad roll att köpa in och analysera rapporter inför strategiarbetet.

Målet är är du ska få ökad kunskap och förståelse för hur du kan hitta bättre och mer hållbara strategier för ditt företag och hur du realiserar dem. Du kommer även att få inspiration och dela erfarenheter med andra företagare.

Under serien så kommer vi tillsammans att göra en omvärldsanalys samt jobba fram en affärsmodell och strategi för just ditt företag.


Upplägg 100 dagar
Det här är ett nytt koncept där vår målsättning är att du ska hitta bättre och mer hållbara strategier för ditt företag. Upplägget är fyra workshoptillfällen där du ingår i en grupp tillsammans med andra företagare (max 10 personer) med start den 25 maj.

Mellan workshoptillfällena jobbar du med uppgifter i ditt eget företag (tidsåtgång ca 5-10 dagar) och du kommer även att få individuell coaching av en Almi rådgivare.

Samtliga workshoptillfällen är halvdagar mellan kl 8.00-12.00.
Datum; 25 maj, 23 juni, 3 september och 15 december.

Workshopledare: Niclas Claesson, Innovation360
https://innovation360.com

Allt sker digitalt vilket innebär att du kan delta därifrån det passar dig.
Länk skickas ut separat inför varje workshoptillfälle.


Så här säger en tidigare deltagare:

”Även om vi har arbetat med omvärldsbevakning tidigare så har träningen i workhsopen med Innovation360 medfört att vi ser på detta med helt nya ögon. Nu kan vi med hjälp av effektiva metoder och analysverktyg tillföra en helt annan kunskap in i vårt strategiarbete."

Gunnar Broman, styrelseordförande för Sanktkors fastighetsbolagVid ev frågor kontakta mig:
Johanna Donker, johanna.donker@almi.se/ 036-30 65 17
 

Fakta

Pris (inkl. moms) 3 750 kr Kontaktinformation Almi Jönköping
Plats

Webb

Webb

Datum

Tis 25 maj

kl. 08.00–12.00

Sista anmälningsdag den 21 maj 2021
Platstillgång Platser kvar Anmäl dig