Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.

Att finansiera företagets utveckling med externt kapital

Att ta in finansiering för att växa bolaget på bästa sätt, kräver planering och kunskap. Speciellt när första fasen av kapitalisering är klar och bolaget behöver förstärkt externt kapital för att utvecklas till nästa steg. Det kanske gäller expansion i en region, utökad produktion eller internationell satsning.

Frågorna kan vara många kring vilket sorts kapital jag behöver ta in. Från affärsänglar, riskkapitalbolag, lån från bank eller andra kreditinstitut och mjuka pengar. Vad bör jag tänka på och vilken information behöver jag för att komma vidare.

Vid detta seminarium vänder vi oss till dig som företagare som står inför en utveckling av bolaget och behöver finansiering för att ta nästa steg.

Vi har med oss investerare och entreprenörer, som delar med sig av sin erfarenheter och kunskaper och svarar på dina frågor.

Datum: 19 maj
Tid: 9:00-11:00 (inloggning från 8:45)
Plats: Zoom. Länk skickas ut senast dagen innan eventet. Har det inte kommit någon länk, titta även i skräppost, ibland fastnar mailet där.
Kostnad: Kostnadsfritt
Målgrupp:Företag som står inför extern finansiering

Har du frågor är du välkommen att kontakta Mikael Nordberg, mikael.nordberg@almi.seeller 072 -235 29 37

Seminariet är en del av Smart Tillväxt som är ett affärsutvecklingsprojekt för hållbar tillväxt i små och medelstora företag i Östra Mellansverige. I projektet ska fler företag dra nytta av regionens prioriterade områden för smart specialisering, och fler företag etablera sig på en internationell marknad. Projektet utvecklar även nya metoder för framgångsrik affärsutveckling. Projektet finansieras av Almi, deltagande Regioner och Europeiska regionala utvecklingsfonden

 

Fakta

Pris (inkl. moms) Kostnadsfritt Kontaktinformation mikael.nordberg@almi.se
Plats

Webb

Webb

Datum

Ons 19 maj

kl. 09.00–11.00

Sista anmälningsdag den 18 maj 2021
Platstillgång Platser kvar Anmäl dig