Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.

Förstå mer om ditt företags ekonomi

Ta chansen att lära dig mer om ditt företags ekonomi på ett enkelt och pedagogiskt sätt.
I den här workhopserien går vi djupare in på området ekonomi och beskriver hur du på olika sätt kan förstå mer av siffrorna. Målet är att du självständigt och på ett effektivt sätt ska få mer förståelse för ditt företags ekonomi och utmaningar och själv kunna tillämpa detta i din verksamhet.


Upplägg
Vi erbjuder fyra workshoptillfällen tillsammans med en grupp andra företagare. Allt sker digitalt så du kan sitta var du vill och ta del av innehållet.

Mellan tillfällena arbetar du själv med ditt företags ekonomi. Tillsammans med en Almi-rådgivare simuleras hur olika scenarier påverkar ditt företags ekonomi. Du kommer även att få möjlighet till coachning av en Almi-rådgivare.

I workshopserien använder vi oss av The Visual Language of Financesom utvecklats av Bonanza. Men vi kommer också att se hur du kan använda befintliga affärssystem på ett bättre sätt.

Målet är att du som deltagare ska få mer förståelse för ditt företags ekonomi, utmaningar och att själv förstå vad som kommer att krävas för att klara en kris eller en vidare satsning i din verksamhet.


OBS! Startdatumet är preliminärt och kan ändras. Definitivt datum för start och övriga tillfällen bestäms inom kort.


Vid ev frågor kontakta:
Magnus Gustafsson, 036-30 65 32 / magnus.gustafsson@almi.se

  

Fakta

Pris (inkl. moms) 1 250 kr Kontaktinformation Almi Jönköping
Plats

Webb

Webb

Datum

Tis 21 sep

kl. 13.00–16.00

Sista anmälningsdag den 21 september 2021
Platstillgång Platser kvar Anmäl dig