Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.

Digitalt möte: Starta Företag

Starta företag – allt du behöver veta
Startmötet ger dig en bred översikt om hur det är att starta och driva företag. Vi går igenom det mesta du behöver tänka på inför din företagsstart: din idé, affärsplan, budgetering, finansiering och företagsformer. Du får veta mer om Nyföretagarcentrums och Almis skräddarsydda processer, utbud, hur du kan förbereda dig och annan praktisk information.

Våra startmöten hålls flera gånger i månaden, tar ca två timmar och riktar sig främst för boende i Fyrbodal. Det finns också tid för enskilda frågor som är av intresse för hela gruppen. Efter startmöten kan du boka tid för enskild rådgivning hos oss på NyföretagarCentrum Väst.

Föreläsare: Petra Arlebo

Det digitala temaseminariet Starta företag sker via Zoom. Du behöver en uppkopplad dator med kamera och mikrofon. Alla webbläsare fungerar att använda. Använder du Safari måste du ha den senaste versionen nedladdad. Koppla gärna upp dig ca 5-10 minuter innan för att kolla att tekniken fungerar. Du deltar genom att klicka på länken som skickas till dig samma dag och ber om att få ansluta dig till mötet. En enkät mailas ut till dig i efterhand.
 

Fakta

Pris (inkl. moms) Kostnadsfritt Kontaktinformation NyföretagarCentrum
Plats

Webb

Webb

Datum

Tis 10 aug

kl. 16.00–18.00

Sista anmälningsdag den 9 augusti 2021
Platstillgång Platser kvar Anmäl dig