Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.

Startseminarium – seminarieserie i tre delar

För dig som är på väg att starta, nyligen har startat företag eller fortfarande känner dig som nybliven företagare.
Att starta och driva företag är inte en snitslad bana. När du har tydliggjort din vision, din företagsidé och ditt erbjudande till marknaden, både för dig själv och för din omvärld, så ökar dina förutsättningar att lyckas betydligt. Det handlar också om att förstå vilka dina personliga styrkor och svagheter är.

Seminarierna ger dig grundläggande information om hur du ska tänka när du bygger och fortsätter utveckla din affärsidé. Vi går igenom ekonomi och ditt företags viktiga ekonomiska samband och nyckeltal. Vi tar även upp hur du kan förstå dina kunder och underlätta köp för dessa, hur hittar du dina kunder och vad behöver du göra för att nå dem på bästa sätt.

Seminarierna har tagits fram för att bilda en helhet och är en serie om tre tillfällen. Du blir anmäld till samtliga tillfällen när du anmäler dig på anmälningsknappen!

- Onsdag 22 september kl 15-18:00
- Onsdag 29 september kl 15-18:00
- Onsdag 6 oktober kl 15-18:00

Innan seminariet, titta gärna på almis hemsida och via nedan länk kan du ladda ner almis startguide, som kan ge både inspiration och en hel del nyttiga tips,
www.almi.se/kunskapsbanken/guider/startguiden/

Vid frågor kontakta Emil Nordlander på emil.nordlander@almi.se alt. 019-17 48 13

Anmälan är bindande. Ej avanmäld plats debiteras med 250 kr ink. moms. Ändringar i plats och utformning kan ske med tanke på rådande läge. Vi följer Folkhälsomyndighetens råd noggrant.

Välkommen!

Fakta

Pris (inkl. moms) Kostnadsfritt Kontaktinformation Almi Mälardalen
Plats

Business Lounge, Rudbecksgatan 2

Örebro

Datum

Ons 22 sep

kl. 15.00–18.00

Sista anmälningsdag den 20 september 2021
Platstillgång Platser kvar Anmäl dig