Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.

Workshop - Få grepp om ditt företags ekonomi

Upptäck ett nytt sätt att se på din bokslutsinformation, där du snabbt kan överblicka och bättre förstå företagets ekonomiska läge och utveckling!
Se hur du visuellt kan presentera företagets ekonomiska situation, göra jämförelser med andra företag och simulera nästa års bokslut med enkla parametrar. Målet är att du som deltagare självständigt och på ett effektivt sätt ska kunna förstå och visuellt förmedla företagets ekonomi, för att på ett enkelt och lättförståeligt sätt få fler intresserade!

Det här är en workshop som riktar sig till dig som är VD och/eller ekonomichef i ett aktiebolag med historik från minst tre årsbokslut.

I programmet ingår tre digitala workshops där du även får tillgång till verktyget Bisgraf. Mellan andra och tredje tillfället får du som deltagare individuell coachning av Almi med att simulera olika framtida scenarios.

DATUM WORKSHOP

14/10 kl 08.30-12.00
Del 1: The Visual Language Of Finance - Inspireras av ekonomi

15/10 kl 08.30-10.30
Del 2: Hur påverkas företagets ekonomi av förändringar

29/10 kl 08.30-10.30
Del 3: Praktikfall - Hur påverkas företagets ekonomi när förutsättningarna förändras?

Alla träffar sker digitalt via plattformen Teams. I denna seminarieserie samarbetar Almi med Bonanza, vilka kommer att hålla i de tre seminarietillfällena. Innan första tillfället erbjuds du också en digital introduktion för att lätt och enkelt kunna hänga med.

Begränsat antal platser, så säkra din plats redan nu genom att anmäla intresse på länken nedan! Vi kontaktar dig och stämmer av innan uppstart.

Workshopserien är en del av Smart Tillväxt som är ett affärsutvecklingsprojekt för hållbar tillväxt i små och medelstora företag i Östra Mellansverige. I projektet ska fler företag dra nytta av regionens prioriterade områden för smart specialisering, och fler företag etablera sig på en internationell marknad. Projektet utvecklar även nya metoder för framgångsrik affärsutveckling. Projektet finansieras av Almi, Region Uppsala och Europeiska Unionens Regionala Utvecklingsfond.

Fakta

Pris (inkl. moms) 6 250 kr Kontaktinformation karin.sodergren@almi.se; mikael.nordberg@almi.se
Plats

Webb

Webb

Datum

Tor 14 okt, kl. 08.30

t.o.m.

Fre 29 okt, kl. 10.30

Sista anmälningsdag den 7 oktober 2021
Platstillgång Platser kvar Anmäl dig