Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.

Digitalt seminarium - Räkna på din affärsidé

Gör rätt från början - starta smart!
Välkommen till Almis digitala seminarium ”Räkna på din affärsidé”! För dig som är på väg att starta, nyligen har startat företag eller fortfarande känner dig som nybliven företagare. Eller så har du ett nytt projekt på gång, som du önskar ge bästa möjliga start och utgångspunkt.

Seminariet ”Räkna på din affärsidé” ger dig vägledning i hur du planerar och följer upp ekonomin i företaget. Den bidrar till ökad förståelse för ekonomiska begrepp och hur balans- och resultaträkning hänger ihop. Vad som är viktigt att tänka på vid t ex prissättning. Exempel på begrepp som vi går igenom är: budget, kapitalbindning/kassaflöde, resultat- och olika nyckeltal. Efter seminariet har du fått ökad förståelse för att göra din egen budget och hur du ska komma fram till företagets kapitalbehov. Du vet vad du behöver tänka på när du ska prissätta din produkt/tjänst och du känner till på vilka sätt du kan finansiera din tillväxt. Utmana dig själv och ta nästa steg i dina företagarambitioner. Seminariet ”Räkna på din affärsidé” ger dig kunskap, inspiration och möjlighet att utveckla ditt nätverk. Välkommen!

Plats: Digitalt. För att kunna delta i seminariet behöver du ha tillgång till en standard-utrustad dator med ljud och mikrofon. Det bästa är om du kan installera mjukvaran Teams på din dator. Om ej, så väljer du att ansluta till webben istället. Du kan även ansluta via en smart telefon. Från webbsidan https://teams.microsoft.com/downloads kan du installera mötes-mjukvaran Teams. Är du osäker, hör av dig så får vi försöka guida dig rätt! Efter att du anmält dig, kommer du att få möteskallelsen med en möteslänk i ett separat mail.

Pris: Kostnadsfritt.

Fakta

Pris (inkl. moms) Kostnadsfritt Kontaktinformation Almi, tel 0771-55 85 00
Plats

Webb

Webb

Datum

Mån 25 okt

kl. 15.00–18.00

Sista anmälningsdag den 25 oktober 2021
Platstillgång Platser kvar Anmäl dig