Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.

Digitalt seminarium - Sälja med framgång

Gör rätt från början - starta smart!
Välkommen till Almis digitala seminarium ”Sälja med framgång”! För dig som är på väg att starta, nyligen har startat företag eller fortfarande känner dig som nybliven företagare. Eller så har du ett nytt projekt på gång, som du önskar ge bästa möjliga start och utgångspunkt.

Seminariet ”Att sälja med framgång” ger dig kunskap och inspiration om hur du kan arbeta effektivt med din marknadsföring och försäljning. När du kan få kunden att förstå sitt behov och du vet hur mycket tid och resurser måste du lägga ned per vunnen order, då har du bättre förutsättningar att lyckas med ditt företagande. Kort sagt handlar det om hur du kan göra det enkelt för kunden att köpa av dig. Efter seminariet har du kunskap och verktyg för att dina kunder ska förstå hur dina tjänster/produkter kan göra skillnad för kunden.

Plats: Digitalt. För att kunna delta i seminariet behöver du ha tillgång till en standard-utrustad dator med ljud och mikrofon. Det bästa är om du kan installera mjukvaran Teams på din dator. Om ej, så väljer du att ansluta till webben istället. Du kan även ansluta via en smart telefon. Från webbsidan https://teams.microsoft.com/downloads kan du installera mötes-mjukvaran Teams. Är du osäker, hör av dig så får vi försöka guida dig rätt! Efter att du anmält dig, kommer du att få möteskallelsen med en möteslänk i ett separat mail.

Pris: Kostnadsfritt.

Fakta

Pris (inkl. moms) Kostnadsfritt Kontaktinformation Almis kundtjänst, tel 0771-55 85 00
Plats

Webb

Webb

Datum

Mån 08 nov

kl. 15.00–18.00

Sista anmälningsdag den 8 november 2021
Platstillgång Platser kvar Anmäl dig