Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.

Lyckas med sociala medier 2022 - del 1 av 2

Alla vet att man måste finnas och vara aktiv som företag i sociala medier idag. Men hur? Hur ska man göra för att den närvaron ska ge effekt och hur mäter man det?
Allt detta och mycket mer reder vi ut i dessa seminarier som ger er konkreta tips och råd på hur ni lyckas med sociala medier 2022.
Nu ger vi dig chansen att lyssna på Digitalsnack när de vid två tillfällen i januari och februari bjuder på digitala seminarier kring hur man lyckas i sociala medier 2022. Att som företag vara aktiv i sociala medier är idag en självklarhet men det är inte alltid lika tydligt hur man ska gå tillväga för att skapa ett hållbart arbetssätt.
Många företag idag har inte en egen marknadsavdelning som arbetar med de här frågorna, så hur gör man då?

Du får lära dig att göra en målgruppsanalys och ta reda på i vilka sociala kanaler just ditt företag borde vara synligt. Vi pratar om hur du hittar en kontinuitet och inte tappar bort publiceringen i sociala medier när annat kommer emellan. Vid det första tillfället ligger fokus på att bygga ett starkt varumärke i sociala medier och vilka fördelarna med detta är. Andra gången fokuserar vi mer på innehållsmarknadsföring och att sälja via sociala kanaler. Hur gör man och vilka är framgångsfaktorerna?
Lär dig att hitta röda tråden i er kommunikation, att förenkla arbetet och skapa ett arbetssätt som fungerar för er.

HUR DET GÅR TILL
Föreläsning 1: 27 januari 08:30-10:00
Föreläsning 2: 3 februari 08:30-10:00

Efter föreläsningarna ges du möjlighet att anmäla dig till en fördjupad coaching tillsammans med Digitalsnack. Det sker vid tre tillfällen där ni tittar på ert nuläge, sätter en handlingsplan och följer upp arbetet vid det avslutande tillfället.
Är du intresserad av detta anmäler du dig direkt via e-post till hanna.hagg@almi.se

Start: 27 januari 08:30-10:00
Plats: digitalt, länk skickas ut inför varje tillfälle.
Pris: Seminarierna är kostnadsfria och öppna för alla. Den fördjupade coachingen kostar 2000 kr exkl. moms/bolag och erbjuds företag i Kalmar län. 

Genomförs i samarbete med Digitalsnack

Fakta

Pris (inkl. moms) Kostnadsfritt Kontaktinformation hanna.hagg@almi.se
Plats

Webb

Webb

Datum

Tor 27 jan

kl. 08.30–10.00

Sista anmälningsdag den 27 januari 2022
Platstillgång Platser kvar Anmäl dig