Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.

Skapa merförsäljning dag 1

” Hur kan du öka din försäljning till varje kund”
Nu har Almi Företagspartner Gotland möjlighet att erbjuda denna utbildning i hur du lyckas med din försäljningsprocess. Utbildningen hålls inom vårt projekt Framgångshubben som finansieras av Europeiska Regionala Utvecklingsfonden och Region Gotland.

Vill du lära dig konsten att skapa merförsäljning?
Under den här kursen får du träna på att bemöta din gästs invändningar och samtidigt avsluta affären med kundnöjdhet och merförsäljning.
Kursen i merförsäljning vänder sig till dig som jobbar i drift på restaurang, bar eller café, har det direkta mötet med gästerna och som vill lära dig mer om merförsäljning. Under kursen får du dela med dig av dina erfarenheter, delta i grupparbeten och diskussioner.
Kursen består av två utbildningsdagar och vi rekommenderar att man deltar båda dagarna för att få en fördjupad kunskap. Möjlighet finns dock att endast delta en av dagarna. Separat anmälan till dag 2, fördjupning. 

Kursinnehåll dag 1 ” Hur kan du öka din försäljning till varje kund”
Onsdag 2 februari 09.00 - 13.00 

- Så tänjer du din egen komfortzon
- Kundrelation – vad är det som skapar förtroende? 
- Merförsäljning 

Kursledare: Björn Salomonsson
Björn Salomonsson är säljcoach som motiverar säljorganisationer till framgång. Björn driver Fårö Strandcafé på Fårö, samt är engagerad i besöksnäringen i Åre. Han föreläser ofta om försäljning genom ökad självkänsla och förståelse och vikten av bra ledarskap, varmt värdskap och inspirerad personal.

Fakta

Pris (inkl. moms) Kostnadsfritt Kontaktinformation thomas.isaksson@almi.se
Plats

Visby

Datum

Ons 02 feb

kl. 09.00–13.00

Sista anmälningsdag den 28 januari 2022
Platstillgång Platser kvar Anmäl dig