Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.

Alla bolag kan växa

Välkommen till en serie med workshops som sker genom ett unikt samarbete mellan ALMI Gotland, Ahrens & Partners och Bonanza.
Den riktar sig till dig som vill ta nästa steg i ditt företags utveckling och som vill få de rätta verktygen och inspirationen till att kunna växa uthålligt och lönsamt.
Utbildningens innehåll

Under denna utbildning kommer du som företagsägare eller företagsledare att inspireras till att våga satsa på ditt företag och låta det växa. Utbildningen kommer inte bara ge dig konkreta verktyg för att göra det möjligt utan även ge dig viktiga insikter inom entreprenörskapet. 
Du kommer få delta på två digitala workshops och en fysisk heldagsträff på plats i Visby.
Teori kommer att varvas med grupparbeten, där du tillsammans med andra företagare diskuterar och löser olika uppgifter. Ni kommer att få arbeta med riktiga case och även få tid till att reflektera över era egna verksamheter.

Program:
 1. 19/9 Digital workshop 09.00 - 12.00
  "Att vilja och våga växa" 
 • Allt börjar med en stark vilja och modet att förändra. Vi går igenom typiska tillväxthinder och hur man tar sig förbi dem, genom att lära av de som lyckats
 1. 23/9 Digital workshop 09.00 - 12.00
  "Ekonomi för tillväxt" 
 • Tillväxt utan lönsamhet är inte roligt. Under workshopen arbetar vi med enkelhet, egen insikt, kopplingar till verkligheten, visualisering samt att det skall vara roligt att lära.
 1. 14/10 Fysisk workshop i Visby 09.00 - 16.00
  "Tillväxtstrategier, genomförande och uppföljning"
 • Under en heldag tittar vi på olika tillväxtstrategier, hur de ska genomföras och följas upp ur ett marknadsmässigt, organisatoriskt och ur ett ekonomiskt perspektiv. Vi kommer också att arbeta med analyser, presentationer, simuleringar och affärspedagogik mha verktyget Bisgraf.

Workshoparna leds av Michael Engström från Ahrens & Partners och Peter Söderholm från Bonanza.
Michael arbetar som tillväxtkonsult, strategisk rådgivare och styrelseproffs och har mer än 30 års erfarenhet från att leda och driva tillväxtbolag.
Peter är grundare till utbildningsföretaget Bonanza Education och har mer än 35 års erfarenhet av företagsekonomiutbildning i näringsliv.

Fakta

Pris (inkl. moms) 2 500 kr Kontaktinformation pernilla.swenson@almi.se
Plats

Almis kontor, Hästgatan 24

Visby

Datum

Mån 19 sep

kl. 09.00–12.00

Sista anmälningsdag den 8 september 2022
Platstillgång Platser kvar Anmäl dig