Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.

Trendspaning i det nya normala med Jennie Walldén

Under tre digitala livesändningar kommer våra inbjudna experter dela med sig av insikter och inspiration kring hur du och ditt företag bör agera på rådande omvärldsförändringar, trender och aktuella ämnen. Den här gången gästas vi av mästerkocken och entreprenören Jennie Walldén!
Hur vinnande kombinationer uppstår 
Jennie Walldén är marknadschefen som blev Sveriges mästerkock och som nu jobbar som krögare och entreprenör. Under sin karriär har hon haft många ledande roller och hon kommer prata om hur du lär dig grunden i att skapa ett vinnande team med metaforer kopplade till matlagning. Som entreprenör vill hon uppmana andra till att våga testa nya saker och lita på sig själv. Hon lyfter även vikten av övning och att hålla uppe motivationen att lära. Ingen blir störst, bäst och vackrast direkt, och ibland kan en stark experimentlust leda till spännande sidovägar. Avslutningsvis kommer hon prata om förändringar i restaurangbranschen och dess påverkan på företagen och även svara på tittarnas frågor som går att ställa digitalt under hela sändningen.

Datum: 15 september
Tid: 13.00-14.00
Kostnadsfritt
Plats: Digitalt. Länk till digital livesändning skickas till din mejladress dagen innan sändningen. Om du inte hittar länken ber vi dig att kontrollera din spam-inkorg eller kontakta vår kundtjänst på 0771-55 85 00 så hjälper de dig. 

Välkommen!

| Trendspaning i det nya normala finansieras av Hållbar Omställning som är ett samfinansierat projekt där medel till projektet söks från Europeiska Unionen Europeiska regionala utvecklingsfonden och Region Kronoberg. |

Fakta

Pris (inkl. moms) Kostnadsfritt Kontaktinformation Almis kundtjänst: 0771-55 85 00
Plats

Webb

Webb

Datum

Tor 15 sep

kl. 13.00–14.00

Sista anmälningsdag den 15 september 2022
Platstillgång Platser kvar Anmäl dig