Från idé till framtida lönsamhet (Växjö)

Pris:
Kostnadsfritt

Datum:
Ons 10 apr. kl. 08.00 t.o.m. Ons 24 apr. kl. 10.00

Sista anmälan:
torsdag 4 april 2024

Plats:
Växjö, Södra Järnvägsgatan 4a, Växjö
Anmäl dig Arrangör: Växjö

Från idé till framtida lönsamhet (Växjö)

Många företag har idéer som de vill realisera men som är svåra att prioritera ekonomiskt och tidsmässigt jämfört med den verksamhet man vet genererar pengar. Men att förnya sig kan vara lönsamt för framtiden.

Därför har vi skapat en strategigrupp för de företag som känner igen sig i beskrivningen ovan. Arbetar du i ett företag som har idéer gällande produkter, tjänster, processer eller affärsmodeller och vill du ha hjälp med att ta tillvara på dessa idéer och ta fram en strategi för att utveckla dem vidare? I så fall ska du vara med!

Du kommer få lära dig mer om hur du får koll på vad som händer i omvärlden, tar tillvara på idéer och information som kommer från både kunder och medarbetare, skapar strukturer för och prioriterar de mest lönsamma idéerna och vågar misslyckas.

Vi träffas i grupp vid två tillfällen och du får även möjlighet till coaching antingen digitalt eller fysiskt av en av Almis rådgivare där vi gör en individuell Innovationsanalys av ditt företag.

Utgångspunkten är strategi och förändringsarbete och vänder sig till dig som är VD och utvecklingsansvarig. Om det är möjligt ser vi gärna att både VD och utvecklingsansvarig deltar, då fokus kommer vara på förankring och implementering i organisationen.

Datum: 10 och 24 april
Tid: 8.00-10.00
Plats: Södra Järnvägsgatan 4a i Växjö
Pris: Kostnadsfritt
Begränsat antal platser. Den här strategigruppen vänder sig till företag som har drivits i några år och vill ta nästa steg i sin utvecklingsresa.


Eventet riktar sig till dig som driver eller är beslutsfattare i ett privatägt SMF (små- och medelstort företag). Vid utebliven närvaro faktureras 500 kr per tillfälle. Workshopserien är en del av projektet Smart utveckling med fokus på att förbättra de små och medelstora företagens hållbara tillväxt och konkurrenskraft. Projektet finansieras av Europeiska regionala utvecklingsfonden, Tillväxtverket, Region Kronoberg, Region Gotland, Region Kalmar samt Region Jönköping.