Webinar om EU-stöd för energieffektivisering!

Pris:
Kostnadsfritt

Datum:
Ons 28 feb.kl. 11.30–12.00

Sista anmälan:
onsdag 28 februari 2024

Plats:
Webb, Webb
Anmäl dig Arrangör: Jönköping

Webinar om EU-stöd för energieffektivisering!

EU har lanserat ett nytt stöd för företag som strävar efter energieffektivisering. Ta reda på hur ditt företag kan dra nytta av upp till 10 000 euro i bidrag, med 100% finansiering inom ramen för det innovativa EENergy-projektet.

Under webinaret kommer vi att guida dig genom möjligheterna som det nya EU-stödet innebär. Malin Jönsson, Affärsutvecklingschef på Almi/Enterprise Europe Network, kommer att ge dig konkret information om ansökningsprocessen och vilka åtgärder som kvalificerar sig för stödet.

Lär dig mer om de olika områdena där du kan använda bidraget, inklusive investeringar i ny energieffektiv utrustning, konsulttjänster och kompetensutveckling. Vi delar praktisk information om hur du ansöker och vad som krävs.

Om EENergy
EENergy är ett EU-finansierat projekt som delar ut över 900 bidrag på 10 000 euro i hela Europa till små och medelstora företag (SMF) som vill vidta åtgärder för att minska sin energiförbrukning och därmed sitt CO2-avtryck.

EU-stödet kan användas till:
✔ Investeringar (t.ex ny energieffektiv utrustning, solpaneler etc.)
✔ Konsulttjänster
✔ Kompetensutveckling

50% av ansökningarna blir godkända genom slumpvist urval. 

Läs mer om EENergy och ansök här:
https://eenergy-project.eu/

Webinariet sänds av Almi Jönköping/Enterprise Europe Network (EEN) Jönköping & Gotland, din partner för global tillväxt. EEN, med över 3000 rådgivare i 60 länder, finansieras av Tillväxtverket och Europeiska kommissionen.