Företagarträff - för dig som är ny i rollen som företagare

Pris:
Kostnadsfritt

Datum:
Tor 18 apr. kl. 17.00–20.00

Sista anmälan:
tisdag 16 april 2024

Plats:
Jönköping, Almi, Lantmätargränd 5
Anmäl dig Arrangör: Jönköping

Företagarträff - för dig som är ny i rollen som företagare

Har du en verksamhet som är mindre än ett år gammal? Vill du utvecklas inom sälj, marknad, ekonomi och hållbarhet - och dessutom få möjlighet att nätverka med andra företagare i samma fas med liknande utmaningar?

Välkommen på en kostnadsfri företagarträff hos Almi!

Under träffen kombinerar vi inspiration, kunskap och workshop-övningar. Vi tar upp ämnen som säljprocess, kundrelationer, målgrupp, positionering samt hur man finansierar utveckling.

Exempel på frågeställningar:
- Vilka är framgångsfaktorerna för långvariga kundrelationer?
- Vilka möjligheter finns för finansiering av verksamheten?
- Hur förbereder man bolaget för utveckling?

Vi pratar målgrupp och hur vi bäst positionerar oss på marknaden och särskiljer oss från våra konkurrenter samt tar upp grunderna i ekonomi som du som företagare bör ha koll på.

Du kommer också få veta hur hållbarhet kan gynna din affär och hur de nya EU-kraven kan påverka dig som mindre företagare.


Vi bjuder på pizza - välkommen!ÖVRIG INFORMATION

När du anmält dig till denna aktivitet kommer Almi att skicka ut ett s.k. scriveavtal där du bekräftar vem du är och att ditt bolag tar del av en kostnadsfri eller subventionerad aktivitet. Avtalet reglerar även frågor som sekretess.

Vi på Almi är övertygade om att hållbart företagande är en förutsättning för att kunna driva ett framtida konkurrenskraftigt bolag. När du deltar i våra aktiviteter ingår en kostnadsfri hållbarhetsdialog för att belysa vad hållbarhet är för just ditt företag. Du som inte redan haft en hållbarhetsdialog med oss kommer att få en länk med frågor att besvara från mailadressen inbjudan@almi.se


Workshoppen arrangeras inom ramen för projektet Smart Utveckling som samfinansieras av Europeiska regionala utvecklingsfonden, Region Jönköpings län, Region Kronoberg, Region Gotland och Region Kalmar län.