Koll & Kontroll – Workshop med fokus lönsamhet

Pris:
Kostnadsfritt

Datum:
Tis 24 sep. kl. 08.30–11.30

Sista anmälan:
onsdag 18 september 2024

Plats:
Uppsala, Almi, Dragarbrunnsgatan 39
Anmäl dig Arrangör: Uppsala

Koll & Kontroll – Workshop med fokus lönsamhet

Workshopserien ger dig koll på ditt företags ekonomi så att du sen ska kunna kontrollera om du följer din ekonomiska plan och rör dig mot dina mål. 

Du kommer tillsammans med andra företagare som driver bolag få utbyta tankar och erfarenheter samt få verktyg att använda i din verksamhet.

Tycker du att du har försäljning men inga pengar på kontot?
Vi går igenom och förklarar hur en resultat- och balansräkning är uppbyggd och vad som är viktigt för att förstå kassaflödet. 

Det kommer finnas möjlighet att delta vid ett andra tillfälle den 5/12 (separat anmälan) där vi kommer prata om:

Har du koll på intäkter och kostnader och vad kan du göra om det inte går som du har tänkt dig? 
Tar du rätt betalt och har du koll på dina kunder och leverantörer? Vi blandar teori och praktik och du får börja arbetet med företagets ekonomiska plan samt att vi tittar på ekonomi som styrmedel.

Vi ses hos oss på Almi Uppsala, Dragarbrunnsgatan 39. Individuell affärsrådgivning tillsammans med en Almi-rådgivare erbjuds mellan träffarna. Du får då möjlighet att titta på vad som driver just ditt företags lönsamhet och tillväxt samt utveckla företagets ekonomiska plan. 

Frågor:
Kontakta carolin.hellstrom@almi.se 

Workshopen är en del av Framgångslyftet, ett affärsutvecklingsprojekt för hållbar tillväxt i små och medelstora företag i Östra Mellansverige. Projektet finansieras av Almi, Region Uppsala och Europeiska Unionens Regionala Utvecklingsfond.