Koll & Kontroll – Workshop med fokus lönsamhet, ÖSTHAMMAR

Pris:
Kostnadsfritt

Datum:
Tis 17 sep. kl. 09.00–12.00

Sista anmälan:
tisdag 10 september 2024

Plats:
Östhammar, Östhammars kommun, Stångörsgatan 10
Anmäl dig Arrangör: Uppsala

Koll & Kontroll – Workshop med fokus lönsamhet, ÖSTHAMMAR

Workshopserien ger dig koll på ditt företags ekonomi så att du sen ska kunna kontrollera om du följer din ekonomiska plan och rör dig mot dina mål. 

Under två tillfällen kommer du tillsammans med andra företagare som driver bolag få utbyta tankar och erfarenheter samt få verktyg att använda i din verksamhet.

Tillfälle 1: den 17 sept kl 09.00-12.00 
Tycker du att du har försäljning men inga pengar på kontot?
Vi går igenom och förklarar hur en resultat- och balansräkning är uppbyggd och vad som är viktigt för att förstå kassaflödet. 

Tillfälle 2: den 1 okt kl 09.00-12.00 
Har du koll på intäkter och kostnader och vad kan du göra om det inte går som du har tänkt dig? Tar du rätt betalt och har du koll på dina kunder och leverantörer? 
Vi blandar teori och praktik och du får börja arbetet med företagets ekonomiska plan samt att vi tittar på ekonomi som styrmedel.

Individuell affärsrådgivning tillsammans med en Almi-rådgivare erbjuds mellan träffarna. Du får då möjlighet att titta på vad som driver just ditt företags lönsamhet och tillväxt samt utveckla företagets ekonomiska plan. 

Frågor:
Kontakta sven-eric.junebjork@almi.se eller carolin.hellstrom@almi.se 

Workshopen är en del av Framgångslyftet, ett affärsutvecklingsprojekt för hållbar tillväxt i små och medelstora företag i Östra Mellansverige. Projektet finansieras av Almi, Region Uppsala och Europeiska Unionens Regionala Utvecklingsfond.