Exportsnack 30/8 Finansiera din export

Pris:
Kostnadsfritt

Datum:
Fre 30 aug. kl. 11.30–12.00

Sista anmälan:
fredag 30 augusti 2024

Plats:
Webb, Webb
Anmäl dig Arrangör: Jönköping

Exportsnack 30/8 Finansiera din export

Häng mé på veckans exportsnack och lyssna in hur du kan finansiera din exportsatsning! 

Snabba på ditt företags utveckling med en check för internationalisering som täcker 50% av dina externa kostnader. Är ditt företag redo för en internationell satsning? Vill du ha halva satsningen betald? Pengar finns att söka!

Under veckans exportsnack får du veta mer om vad du kan söka för, hur du ansöker och lyssna på Christopher Larsson från företaget Monkids som nyttjat företagsstödet. Med oss i studion har vi också Albert Syla från Region Jönköpings län. 

Häng mé på veckans snackis om export som sker i samarbete med Region Jönköpings län. 
 
OM EXPORTSNACK
En serie korta, informativa och inspirerande webinars på temat export.
 
Vi utlovar snack om export och likt en snackspåse erbjuds du ut ett varierat utbud, där vi varje tillfälle poppar olika teman och innehåll.  Välkommen att hänga mé, lyssna in och passa på att ställa dina exportfrågor!
 
Vi ses på fredagar 11:30-12:00.
Webinaren är kostnadsfria.
Håll utkik i kalendariet efter kommande exportsnack! 
 
 
FÖR VEM?
Exportsnack riktar sig till dig, som oavsett om du redan exporterar eller inte, vill låta dig inspireras av andra exportföretag, ta del av information och expertis inom olika exportfrågor, och som vill veta mer om vilka stöd och hjälp som finns för att lyckas med dina exportsatsningar.

 
ARRANGÖRER:
Aktörerna inom Regional exportsamverkan Jönköpings län
Region Jönköpings län, Svensk Exportkredit (SEK), Almi Företagspartner Jönköping AB, Exportkreditnämnden (EKN), Enterprise Europe Network (EEN), Science Park Jönköping AB, Handelskammaren Jönköpings län och Business Sweden.
 
Aktörerna inom Regional Exportsamverkan Jönköpings län samverkar med olika insatser och aktiviteter för att öka exporten bland företag i länet. Företag är välkomna att ta kontakt med någon av oss aktörer i Regional exportsamverkan. Oavsett vilken exportfrämjande organisation som du initialt tar kontakt med så får du hjälp att hitta rätt kompetens för att lösa de utmaningar som du står inför.
 
Finansieras av Europeiska Regionala Utvecklingsfonden, Tillväxtverket och Almi.