Exportsnack 6/9 Maximera ditt mässdeltagande

Pris:
Kostnadsfritt

Datum:
Fre 06 sep. kl. 11.30–12.00

Sista anmälan:
fredag 6 september 2024

Plats:
Webb, Webb
Anmäl dig Arrangör: Jönköping

Exportsnack 6/9 Maximera ditt mässdeltagande

Hur kan du förbereda dig inför höstens mässor på bästa sätt? Vad ska du tänka på före, under och efter mässan för att lyckas som utställare? 

Under veckans exportsnack har vi bjudit in Mikael Jansson, CEO och föreläsare på Fairlink. Sedan 1986 arbetar Fairlink med Sveriges största mässor och mässarrangörer och erbjuder Nordens största utbildningsutbud inom mässutbildning. Deras insikter och praktiska råd har fått stor spridning genom deras bästsäljande bok "Mässguru", som har sålts i över femtiotusen exemplar och översatts till flera språk.

Med oss i studion har vi också Annika Cederfeldt Jiveby, mässansvarig på Elmia Subcontractor. Annika berättar mer om årets upplaga av Elmia Subcontractor, vad som händer på mässan, och ger värdefulla tips för besökare och utställare. Hon delar med sig av spännande höjdpunkter, nya inslag och hur mässan har utvecklats för att möta de förändrade behoven hos både utställare och besökare. Annika understryker vikten av att planera sitt mässdeltagande noggrant för att maximera nätverksmöjligheter och affärspotential.

Här får du tipsen om hur du som utställare bör agera och hur du får ut mesta möjliga effekt av ditt mässdeltagande! 

Häng mé på veckans snackis om export! Sker i samarbete med Elmia Subcontractor. 
 
OM EXPORTSNACK
En serie korta, informativa och inspirerande webinars på temat export.
 
Vi utlovar snack om export och likt en snackspåse erbjuds du ut ett varierat utbud, där vi varje tillfälle poppar olika teman och innehåll.  Välkommen att hänga mé, lyssna in och passa på att ställa dina exportfrågor!
 
Vi ses på fredagar 11:30-12:00.
Webinaren är kostnadsfria.
Håll utkik i kalendariet efter kommande exportsnack! 
 
 
FÖR VEM?
Exportsnack riktar sig till dig, som oavsett om du redan exporterar eller inte, vill låta dig inspireras av andra exportföretag, ta del av information och expertis inom olika exportfrågor, och som vill veta mer om vilka stöd och hjälp som finns för att lyckas med dina exportsatsningar.

 
ARRANGÖRER:
Aktörerna inom Regional exportsamverkan Jönköpings län
Region Jönköpings län, Svensk Exportkredit (SEK), Almi Företagspartner Jönköping AB, Exportkreditnämnden (EKN), Enterprise Europe Network (EEN), Science Park Jönköping AB, Handelskammaren Jönköpings län och Business Sweden.
 
Aktörerna inom Regional Exportsamverkan Jönköpings län samverkar med olika insatser och aktiviteter för att öka exporten bland företag i länet. Företag är välkomna att ta kontakt med någon av oss aktörer i Regional exportsamverkan. Oavsett vilken exportfrämjande organisation som du initialt tar kontakt med så får du hjälp att hitta rätt kompetens för att lösa de utmaningar som du står inför.
 
Finansieras av Europeiska Regionala Utvecklingsfonden, Tillväxtverket och Almi.