Kunskapshöjande hållbarhetslunch

Pris:
Kostnadsfritt

Datum:
Tis 24 sep. kl. 11.30–13.00

Sista anmälan:
måndag 23 september 2024

Plats:
Nordmaling, Åbrånets Limousin, Åbrånet 251, Hörnsjö
Anmäl dig Arrangör: Umeå

Kunskapshöjande hållbarhetslunch

Kickstarta ditt företags hållbarhetsarbete

Hållbarhet ska driva ditt företags konkurrenskraft och lönsamhet! Det handlar det om att hitta och välja de frågor där du och ditt företag kan ha störst påverkan, som dina kunder tycker är viktiga och inte minst de som ligger i linje med företagets affär.

Hållbarhet är viktigt för alla företag som vill utvecklas och finnas kvar i framtiden. Men var ska man börja, hur kommer man igång och hur gör man för att arbete med hållbarhet ska stärka affären?

Almi och Nordmalings kommun bjuder in till en kostnadsfri hållbarhetslunch där vi berättar mer om hur du som företagare med Almis hjälp kan arbeta fram en handlingsplan för ditt företags hållbarhetsarbete på bara fyra timmar.

Efter lunchen finns möjlighet att stanna kvar och ställa frågor till Almis rådgivare samt boka ett första möte. All Almis affärsutveckling inom hållbarhet är kostnadsfri.

Välkommen!

● föreläsning ● kunskap  ● erfarenhetsutbyte

Vi bjuder på lunch - eventuella allergier eller specialkost anges i anmälningsformuläret. Välkommen till Almi och Nordmalings kommuns kunskapshöjande hållbarhetslunch!