Utveckla ditt företag tillsammans med andra

Pris:
Kostnadsfritt

Datum:
Tis 08 okt. kl. 09.00–12.00

Sista anmälan:
måndag 30 september 2024

Plats:
Sandviken, Spångvägen 10, Sandbacka Park
Anmäl dig Arrangör: Gävle

Utveckla ditt företag tillsammans med andra

Workshopserie för dig som driver en enskild firma

Att leda företag kan upplevas ensamt men många frågor är gemensamma med andra som driver eget företag. Genom Almis workshopserie får du kunskap från experter, utökat nätverk och möjlighet att lära av och diskutera med andra företagare som driver sin verksamhet som enskild firma.


Tillfälle 1: Framtidssäkra din affärsmodell
Alla företag har nytta av att då och då gå igenom sin affärsmodell, utveckla och vässa den ytterligare. Vi lär oss mer om begreppet hållbarhet och vilka 
affärsmöjligheter och utmaningar som finns utifrån din bransch. 


Tillfälle 2: Få grepp om din ekonomi
För att utveckla företag behövs det ekonomiskt utrymme och planering. Med hjälp av ett visuellt verktyg kommer du lära dig mer om ekonomiska samband och förståelse för hur dina satsningar påverkar din framtida utveckling. 
Vi diskuterar även vikten av att förstå ekonomiska rapporter för att bli en bättre beställare av tjänster och ta rätt beslut som ökar din lönsamhet.


Tillfälle 3: Att sälja med framgång och välja rätt bolagsform
Framgångsrikt företagande bygger till stor del på att förstå marknadens behov. Men oftast behövs det mer. Du måste också arbeta strategiskt och målinriktat för att öka din försäljning. Denna träff belyser även för- och nackdelar med att driva en affärsverksamhet i form av enskild firma där vi bland annat diskuterar vilka situationer det kan vara klokt att gå från enskild firma till aktiebolag. 

Datum:
Tillfälle 1: 8 oktober
Tillfälle 2: 15 oktober
Tillfälle 3: 22 oktober

Kostnadsfritt

Anmälan stänger 30 sep. Begränsat antal platser. Efter din anmälan kommer du bli kontaktad av en rådgivare för att starta en onboarding.

Frågor: Kontakta biljana.muzdalo@almi.se eller malin.palmberg@sandviken.se 
I samarbete med Sandvikens kommun


Aktiviteten är ett samarbete med Sandvikens kommun och är en del i projekt Accelerera hållbar omställning som drivs av Almi GävleDala och Almi Värmland och som medfinansieras av Europeiska regionala utvecklingsfonden, Region Gävleborg, Region Dalarna och Region Värmland.