Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.
Tips och råd

“Andra ser risk – vi ser chans”

När andra ser risk ser vi på Almi en chans. Jo, det är faktiskt så. Och det är också ett av skälen till att vi på Almi finns. I vårt uppdrag ingår det att vi ska ta större risk än många andra aktörer.

Du driver företag och behöver kapital. Kanske behöver du göra en investering för att skala upp din produktion, etablera dig på en ny marknad eller påbörja en grön omställning? Vill du energieffektivisera produktionen, installera solceller på taket eller satsa på en smartare anläggning för att ta tillvara på restprodukter eller minska svinn?


Det är investeringar som kostar mycket pengar idag, men som ger lägre kostnader på sikt och som ökar möjligheterna att spara eller till och med tjäna pengar i framtiden.

 

Det finns många anledningar till att ta in extern finansiering och tillsammans med en rådgivare hos oss på Almi ser du över vilka behov som just ditt företag har och vilken typ av finansiering som passar dig bäst.


Det är viktigt att komma ihåg att vi på Almi inte konkurrerar med banker eller andra privata aktörer, utan ofta handlar det om ett samarbete mellan oss, dig och din bank.

 

Kapital är många gånger näringen för att kunna växa, att genomföra en förändring eller en omställning av din verksamhet.


Så när behovet dyker upp – hör av dig till oss!

Vi diskuterar gärna vad som är nästa och bästa finansieringslösning för dig.

 

/Anna Nordström

nationell kund- och affärschef

Har du en stund över för att prata om ditt företags situation?

Har du ett registrerat bolag?