Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.
Tips och råd

Inspelade webinars om digitalisering

Har du missat några av våra tidigare livesändningar om digitaliseringens möjligheter? Lugn - du kan se dem alla i efterhand!

Klicka på Play på den sändning du vill se och sen är det bara att luta dig tillbaka i cirka 30 minuter. Vi hoppas du kommer få mycket matnyttig information och inspiration som du kommer ha stor glädje av i ditt företagande.

Sälj och marknadsför digitalt

Vilka trender är starkast just nu inom digital marknadsföring och sälj? Hur kan du marknadsföra utan att det kostar en massa pengar? Vad behöver du tänka på om du ska anlita influencers? Och hur påverkar coronakrisen dig?

Att ställa om sitt kunderbjudande

Mycket händer snabbt just nu, och oavsett vad du säljer så behöver du anpassa ditt erbjudande till vad kunderna behöver nu. Och det som var rätt under december 2019 behöver inte nödvändigtvis vara rätt när vi har hanterat coronakrisen.

Trender och omvärld

Att ha koll på sin omvärld och vilka trender som är aktuella är nödvändigt för alla företagare. Så har det alltid varit men det är än viktigare idag när allt går så mycket fortare. Och till skillnad från målens VILL och resursernas KAN så handlar omvärldsbevakning och analys av trender om vad du BÖR göra

AI och Robotics

Det går inte att prata digitalisering utan att ta upp AI och Robotics. Men vad är det egentligen? Är det för alla? Vilka trender råder inom detta område? Hur kan man via AI förstå och förutspå kundbeteenden? Var kommer människan in? Och kan man verkligen dansa med en industrirobot?

Utveckling och ledarskap i en föränderlig och digital värld

Den allt snabbare digitaliseringen har understrukit behovet av att ditt företag jobbar strukturerat och engagerat med ständig utveckling och innovation. Men det går inte att nå dit själv, och det är nödvändigt att omge sig med medarbetare eller externa personer som tillsammans med dig kan ta företaget framåt.

Här ansöker du om lån med hjälp av ditt BankID.

 

Är du intresserad av att utveckla ditt företag?