Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.

Almi sänder live

I detta livesända digitala evenemang kommer vi prata om hur den pågående coronakrisen har tvingat många företag att ställa om sin affär, sitt erbjudande, sin produktion helt.

Vi kommer att få träffa företagare som lyckats ställa om och ta del av deras erfarenhet. Vi har även bjudit in tre experter, Kartina Bimell, Carl Fhager och Arne B Andersson, som kommer dela med sig av sina tips och råd om hur digitalisering kan vara en hjälp i denna svåra situation.

 

Livesändningen äger rum den 28 maj kl 14 och är online, så du kan delta var du än befinner dig.

Du kan anmäla dig redan nu.  

 

Ett samarbete mellan Almi & Tillväxtverket

Regeringen har gett Tillväxtverket i uppdrag att tillsammans med Almi skapa bättre förutsättningar för ett mångsidigt, konkurrenskraftigt och hållbart näringsliv med god förmåga till förnyelse över hela landet.

 

Fokus ligger på digitalisering och vänder sig till dig som har ett litet till medelstort företag, oavsett bransch, och som befinner dig utanför storstadsregionerna, och som har någon form av digitala planer och en önskan att genomföra dessa.

 

Läs mer om satsningen och hur Almi kan stötta ditt företags digitaliseringsresa

 

Expertpanelen

katrina-bimell

Katrina Bimell

är marknadsföringsexpert och lead trainer i Google Digitalakademin samt driver egna online utbildningar för företagare inom ämnet content marketing. Katrina är van föreläsare och figurerar flitigt i media inom frågor som algoritm-förändringar, människa 2.0, kommunikation och medvetande. Du hittar Katrinas utbildningar på Content Marketing Pro samt Digitalakademin

carl-fhager

Carl Fhager

är advokat på MAQS Advokatbyrå. Carl arbetar med kommersiella avtal såsom samarbetsavtal, uppdragsavtal, leveransavtal, inköpsavtal, allmänna villkor m.m. Han har också många års erfarenhet av att jobba med tillväxtbolag i alla olika faser. Han har flera olika styrelseuppdrag såsom Football Addicts, Fluicell och Strawbees. Carl är en ofta anlitad föreläsare och driver även Förhandlingspodden.

arne-andersson

Arne B Andersson

jobbar som e-handelsrådgivare och talesperson för PostNord gällande e-handelsfrågor. PostNord ger bland annat ut den kvartalsvisa rapporten Ebarometern som följer e-handelsutvecklingen i Sverige. PostNord är dessutom den ledande aktören i Sverige när det gäller e-handelsrelaterade leveranser till hemmet eller till ombud. Arne har på nära håll följt e-handeln de senaste 20 åren och är genom sin kunskap och sitt helhjärtade engagemang i utvecklingen av e-handeln en mycket uppskattad föreläsare och rådgivare.

Moderator

sara-wallin

Sara Wallin

är VD för Almi Väst. Innan hon började på Almi har hon bland annat varit delägare och investerat i startupbolag inom edtech och telekom. Vid sidan av sitt operativa vd-uppdrag har hon styrelseuppdrag, bland annat som vice ordförande på Tillväxtverket och som ledamot för Göteborgs universitet. Sara på LinkedIn