Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.

Klicka på bilden om spelaren inte sätter igång automatiskt.

Det går inte att prata digitalisering utan att ta upp AI och Robotics. Men vad är det egentligen? Är det för alla? Vilka trender råder inom detta område? Var kommer människan in? Och hur dansar man med en robot?

 

Om detta och mycket annat pratar vi om i detta webinar! 

 

Vi hoppas du får mycket ny inspiration och kunskap! 

Moderator: Sara Wallin

sara.jpg

 

är vd för Almi Väst. Innan hon började på Almi har hon bland annat varit delägare och investerat i startupbolag inom edtech och telekom. Vid sidan av sitt operativa vd-uppdrag har hon styrelseuppdrag, bland annat som vice ordförande på Tillväxtverket och som ledamot för Göteborgs universitet. 

Sara på LinkedIn

Livesändningen är ett samarbete mellan Almi & Tillväxtverket

Regeringen har gett Tillväxtverket i uppdrag att tillsammans med Almi skapa bättre förutsättningar för ett mångsidigt, konkurrenskraftigt och hållbart näringsliv med god förmåga till förnyelse över hela landet.

 

Fokus ligger på digitalisering och vänder sig till dig som har ett litet till medelstort företag, oavsett bransch, och som befinner dig utanför storstadsregionerna, och som har någon form av digitala planer och en önskan att genomföra dessa.

 

Läs mer om satsningen och hur Almi kan stötta ditt företags digitaliseringsresa

 

Expertpanelen

Amy Loutfi

talar om digitalisering, AI och framtidens teknik. Amy har ett särskilt intresse i mötet och samspelet mellan människa och maskin. Med hjälp av ny teknik så som AI tror hon att vi kan lösa vår tids stora frågor, men med kraftfulla verktyg följer också risker. Amy Loutfi är professor i informationsteknologi vid Örebro universitet och utsågs till en av elva experter i Omstartskommissionen i Sverige.

Jacob Kihlbaum, vd Binary Brains

Ruxandra Bocaciu

jobbat som marknadschef på Sveriges snabbast växande techbolag (2018), och efter en flytt till Örebro var med och startade upp regionens och universitetets delfinansierade enhet AI Impact Lab som blev en AI-nod i AI Sweden. Jobbar nu på Binary Brains, ett bolag som gör försäljningsprediktioner lika tillgängligt och självklart för företag som väderprognoserna är för nyhetsmorgontittarna. 

Erik Hellström

Erik Hellström

projektledare och utvecklingsingenjör på Robotdalen. Erik har en passion för robotar och robotteknik och har de senaste 15 åren jobbat med forskning och utveckling av nya tillämpningar och koncept både inom industrirobotik och servicerobotik, där dansföreställningen Våroffer på Stockholms Stadsteatern hör till de mer spektakulära uppdragen.

Fredrik Benke Rydman

Fredrik "Benke" Rydman

koreograf, regissör och dansare. Var på 1990-talet med och grundade det hyllade och banbrytande danskompaniet Bounce Streetdance Company som i över tio års tid turnerade i Sverige och Europa. 2021 är det nypremiär av succéföreställningen Våroffer där Benke kommer att dansa med en gigantisk industrirobot.