Visa innehåll för Almi i din region: Välj län:

RSS
 1. 31 oktober 2018

  Delårsrapport januari-september 2018

  Almis utveckling inom lån, affärsutveckling och riskkapital. Nya affärsutvecklingstjänster har tagits fram och från och med tredje kvartalet används dessa i samtliga dotterbolag i koncernen.
 2. 21 oktober 2018

  Han är Årets Unga Företagare 2018

  Kanske har du borstat tänderna med en av hans tandborstar? Noel Abdayem är tandläkaren som sadlade om till entreprenör och grundade The Humble CO – och är nu Årets Unga Företagare i Sverige 2018.   I fredags delade Almi ut 50 000 kronor i prispengar till Årets Unga Företagare vid Företagarnas...
 3. Årets Nybyggare och Pionjärer 19 oktober 2018

  De är Årets Nybyggare och Pionjärer

  I tisdags prisades Sveriges främsta företagare med utländsk bakgrund på slottet. Bland pristagarna fanns Imad Elabdala med Kidnovation AB, Hector Martinez, Cellink AB, och Adam Aljaraidah, Virkesbörsen AB.
 4. 9 oktober 2018

  Bankchefer fortsatt optimistiska

  En majoritet av bankkontorscheferna tror på en fortsatt hög utlåning till företag under resten av året. Man är också positiv till utlåningen under 2019, närmare 60 procent tror att utlåningen ökar nästa år. Det framgår av en undersökning bland 150 bankkontorschefer som genomförs på uppdrag av Almi. ...
 5. 17 september 2018

  Almi-kunden Rebu Burubwa Årets Unga Pionjär i Väst

  Nyligen tog Rebu Burubwa emot priset som Årets Unga Pionjär i Väst. Därmed är han en av fem tävlande när Sverigefinalen går av stapeln den 16 oktober på Stockholms Slott.