Visa innehåll för Almi i din region: Välj län:

RSS
 1. 2019 års omslagsprofiler för 103-listan 20 januari 2020

  Vi söker Sveriges bästa unga företagsidéer!

  Är du under 30 år och driver företag med en ny spännande affärsidé? Eller har du någon kollega eller vän som du vill hylla? Nu är nomineringen till Sveriges mest spännande topplista över unga entreprenörer öppen.
 2. låneindikatorn Q4 17 januari 2020

  Fortsatt pessimistisk inställning till konjunkturutvecklingen

  Sveriges bankkontorschefer tror på en svag konjunkturutveckling under 2020. En klar majoritet prognostiserar att konjunkturen försvagas på ett års sikt. Det framgår av en undersökning bland 150 bankkontorschefer som genomförs på uppdrag av Almi.
 3. 19 december 2019

  Halland bäst i koncernen – igen

  Almi Halland är på väg att slutföra ännu ett händelserikt verksamhetsår och levererar även i år bäst resultat av alla systerbolag i koncernen. Förstaplatsen beskrivs som mycket glädjande. Det är andra året i följd som Almi Halland toppar statistiken, enligt nyckeltalen för affärsinsatser per rådgivare mot Hallands näringsliv.
 4. 16 december 2019

  Framtidssäkra företagets kompetens

  Hur kan du hitta, behålla och utveckla rätt kompetens för att möta framtiden och nå företagets mål? Detta är en stor och viktig utmaning för det halländska näringslivet. Därför gör Region Halland och Almi Halland nu en extra satsning på kompetensplanering.
 5. 12 december 2019

  Drivs du av att se andra växa?

  - Bli mentor i Almi Hallands mentorprogram! Intresset för Almis mentorprogram har växt och vi söker därför ytterligare erfarna personer från näringslivet i Halland som vill dela med sig av sina kunskaper och erfarenheter om företagande i syfte att utveckla en entreprenör.