Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.

RSS
 1. 15 januari 2021

  Konjunkturen försvagas enligt bankcheferna

  Sveriges bankkontorschefer tror på en svagare konjunkturutveckling under början av 2021. Men på ett års sikt ser det ljusare ut. Det framgår av en undersökning bland 100 bankkontorschefer som genomförs på uppdrag av Almi.
 2. 14 januari 2021

  Dags att starta företag? Då finns våra start-seminarier

  Funderar du på att starta företag eller har du nyligen gjort det? Då ska du inte missa att delta på denna seminarierserie som arrangeras av Almi, Nyföretagarcentrum, High5 och Halmstad Kommun. Under de fem seminarierna får du råd, konkreta tips och värdefull utbildning, vilket blir första steget till ditt egna framgångsrika företag.
 3. 13 januari 2021

  Ny rapport presenterar: Många småföretag påverkas negativt av pandemin

  Närmare sex av tio företagare uppger att företaget påverkats negativt av pandemin. Endast två av tio har påverkats positivt. Det framgår av en ny rapport som presenteras av Almi.
 4. 11 januari 2021

  I våras lamslog Corona-krisen stora delar av företags-Sverige

  Tekompaniet har dock klarat sig väldigt bra. Mycket tack vare deras samarbete med Almi. Läs hela Di-bilagan, Tillväxtsverige här.
 5. 8 januari 2021

  Möt 17 experter på 17 dagar och Boosta din Business 2021

  Experterna ger dig ny kunskap, nya insikter och inte minst ny energi för att boosta din business inför året som ligger framför dig. Under denna digitala intervjuserie delar en mängd experter helt kostnadsfritt med sig av sina bästa råd inom sina specifika områden. Missa inte chansen att få ta del av så mycket samlad erfarenhet.