Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.

RSS
 1. 14 april 2021

  Låneindikatorn - Stark konjunktur för mindre företag

  En majoritet bland bankkontorschefer runt om i landet tror på en stark konjunkturutveckling för företagen. Man ser också mycket optimistiskt på den kommande företagsutlåningen. Det framgår av en undersökning bland 100 bankkontorschefer som genomförs på uppdrag av Almi.
 2. 6 april 2021

  Så får du ett starkare grepp om ditt företags ekonomi

  Vill du veta mer om ekonomiska samband och hur du kan jobba aktivt för att stärka både lönsamhet och likviditet i företaget? Bra, då har vi något att erbjuda dig – nämligen tre seminarietillfällen där vi på ett enkelt och pedagogiskt vis ger dig de rätta verktygen.
 3. 30 mars 2021

  Olika utmaningar men med ett gemensamt mål – tillväxt

  ”Genom mitt arbete på Almi Halland har jag förmånen att få möta drivna företagare från vitt skilda branscher. De har alla olika utmaningar, men samtliga har en gemensam målbild, nämligen tillväxt”. Möt Maria Thorén som arbetar som tillväxtrådgivare på Almi Halland och stöttar halländska företag på deras tillväxtresa.
 4. 30 mars 2021

  Konsten att sticka ut i mediebruset – workshopserie med inriktning på digital marknadsföring

  Vill du öka dina chanser att höras i mediebruset och framgångsrikt nå ut till alla de som ännu inte vet att de behöver dig och ditt företag? Då är du välkommen till fem spännande möten i ämnet digital marknadsföring. Stärk dina kunskaper, få en djupare insikt om hur den digitala kundresan faktiskt fungerar och framför allt – var där när kunden tar sitt köpbeslut.
 5. 29 mars 2021

  Företagare med utländsk bakgrund har drabbats extra hårt av pandemin

  Närmare sex av tio företagare uppger att företaget påverkats negativt av pandemin. Men det finns stora skillnader mellan olika branscher. Det är branscher med en stor andel företagare med utländsk bakgrund som drabbats extra hårt. Det framgår av en undersökning som genomförts på uppdrag av Almi.