Visa innehåll för Almi i din region: Välj län:

RSS
 1. Bioteknikföretaget Cellink vann Årets Företagare i Sverige 2019 14 oktober 2019

  Bioteknikföretaget Cellink vann Årets Företagare i Sverige 2019

  Nu har det avgjorts! Erik Gatenholm, Hector Martinez, Jockum Svanberg och Gusten Danielsson som driver Göteborgsföretaget Cellink blev Årets Företagare i Sverige 2019 under Företagarnas gala på Stockholms stadshus i fredags kväll.
 2. 11 oktober 2019

  Konjunkturen försvagas enligt bankcheferna men efterfrågan på Almilån är fortsatt stark i Uppsala län

  - Många små och medelstora företag i Uppsala län ser fortfarande ljust på tillvaron och efterfrågan på företagslån är fortsatt hög, säger Bengt-Åke Ljudén, VD Almi Uppsala.
 3. Låneindikatorn Q3 2019 10 oktober 2019

  Konjunkturen försvagas enligt bankcheferna

  En kraftigt ökad andel av Sveriges bankkontorschefer tror på en svagare konjunkturutveckling. Det framgår av en undersökning bland 150 bankkontorschefer som genomförs på uppdrag av Almi.
 4. 9 september 2019

  ÅRETS SKAPA-VINNARE UTSEDDA I UPPSALA

  Nu är det klart! Årets SKAPA-pris tillfaller Jacinto Sá och Cristina Paun, som grundat företaget Peafowl Solar Power. Tillsammans med årets vinnare av SKAPA-talang, priset för unga innovatörer, bröderna Martin och Isak Werme på företaget Liqway, kommer de att representera Uppsala län i den nationell...
 5. 4 september 2019

  “Matchningsevent med styrelsefokus – bra plattform för Uppsalas företag“

  I höst går Uppsalas årliga matchningsevent med styrelsefokus av stapeln. Syftet är att matcha företag med personer som söker styrelseuppdrag.