Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.

RSS
 1. 21 september 2020

  Stora skillnader i hur coronakrisen påverkat företag

  Pandemins effekter slår mycket olika mot små och medelstora företag. Omsättningen i närmare hälften av Sveriges små och medelstora företag har inte påverkats av coronakrisen. Samtidigt uppger var tionde företag att de drabbats av en minskad omsättning på 50 procent eller mer. Det visar en undersökning som genomförts av Almi och Göteborgs Universitet bland 1000 små och medelstora företag i Sverige.
 2. 3 september 2020

  103 unga idéer – här är 2020 års lista

  Företagarna och Almi samlar Sveriges just nu mest spännande företag som drivs av spännande unga entreprenörer.
 3. 31 augusti 2020

  Vi är Almi GävleDala!

  Vi finns i två stora regioner och på fyra olika kontor. Men vilka är personerna som du möter när du träffar Almi GävleDala? Här hittar du korta intervjuer med rådgivare där du får möjlighet att lära känna oss lite bättre. 
 4. 28 augusti 2020

  Almi har ökat medarbetarnas engagemang mest

  Almi får utmärkelsen Brilliant Awards - Årets förändringsresa för att man lyckats öka sina medarbetares engagemang mest. Priset delas ut av undersökningsverktyget Brilliant Future för att prisa de arbetsgivare som gjort den största positiva utvecklingen i sitt medarbetarengagemang under det gångna året.
 5. 25 augusti 2020

  Stiftelsen SKAPA delar ut Sveriges största innovationspris

  Stiftelsen SKAPA som delar ut Sveriges största innovationspris, SKAPA-priset inbjuder till att nominera till ”SKAPA-förebild till minne av Leffe Smith”. Detta pris introducerades förra året och är på 100 000 kronor och nomineringstiden går ut 15 september.