Visa innehåll för Almi i din region: Välj län:

RSS
 1. 27 mars 2020

  3 miljarder till Almi - lanserar lån att brygga över företagens kris

  Den pågående krisen påverkar många av Dalarna och Gävleborgs små och medelstora företag kraftigt. Uteblivna intäkter slår hårt mot företagen som behöver se över sin likviditet och finansieringssituation. För att underlätta för företag att överbrygga svårigheterna lanseras nu Almis Brygglån.
 2. Almi brygglån 27 mars 2020

  Almi lanserar Brygglån

  Den pågående krisen påverkar många små och medelstora företag kraftigt. Uteblivna intäkter slår hårt mot företagen som behöver se över sin likviditet och finansieringssituation. För att underlätta för företag att överbrygga svårigheterna lanseras nu Almis Brygglån.
 3. Års- och hållbarhetsredovisning 2019 26 mars 2020

  Års- och hållbarhetsredovisning 2019

  Nu är års- och hållbarhetsredovisningen publicerad.
 4. 24 mars 2020

  Information om vårens seminarium

  Just nu har många företag ett ökat behov av kapital. Därför har vi valt att pausa vårens seminarium för att lägga tid där behovet just nu är som störst. Vi återkommer när seminarierna kan starta igen, under tiden kan du se dem online på Almis hemsida.
 5. 20 mars 2020

  Almis lånefond förstärks med 3 miljarder kronor

  Det är redan välkänt att coronavirusets spridning har stora effekter på ekonomin i vår region likväl som i Sverige och globalt. Små och medelstora företag drabbas mycket hårt av situationen. Almi har en viktig roll i att bidra till att kreditförsörjningen till svenska små och medelstora företag fortsätter att fungera.