Visa innehåll för Almi i din region: Välj län:

RSS
 1. 9 oktober 2018

  Bankchefer fortsatt optimistiska

  En majoritet av bankkontorscheferna tror på en fortsatt hög utlåning till företag under resten av året. Man är också positiv till utlåningen under 2019, närmare 60 procent tror att utlåningen ökar nästa år. Det framgår av en undersökning bland 150 bankkontorschefer som genomförs på uppdrag av Almi. ...
 2. 2 oktober 2018

  Mullmästers nya produkt är nominerad till Årets trädgårdsprodukt 2019

  Inom ramen för projektet Innovation Runway har Mullmäster AB från Aneby tagit fram ett nytt produktkoncept och en ny affärsstrategi. På mässan Elmia Garden i Jönköping lanserade företaget sin nya produktserie, Ädeljord, tillsammans med en ny miljövänlig förpackning – av naturen för naturen.
 3. 17 september 2018

  Almi-kunden Rebu Burubwa Årets Unga Pionjär i Väst

  Nyligen tog Rebu Burubwa emot priset som Årets Unga Pionjär i Väst. Därmed är han en av fem tävlande när Sverigefinalen går av stapeln den 16 oktober på Stockholms Slott.
 4. 12 september 2018

  Länets bästa innovationer är utsedda!

  Under onsdagen delades det prestigefyllda SKAPA-priset och SKAPA-priset för unga innovatörer ut vid en högtidlig ceremoni på Residenset i Jönköping. Vi gläds med två av våra kunder; Joakim Staberg på Coloreel samt Ahmed Mireé på Progressive Safety, som fick ta emot utmärkelserna av landshövding Helena Jonsson.
 5. Regeringens Växa-stöd ska underlätta för små företag att anställa. 4 september 2018

  Utökat Växa-stöd till företagare

  Den 1 januari införde regeringen det så kallade Växa-stödet till enskilda näringsidkare för att göra det enklare för dem att anställa. Nu utökas stödet till att även omfatta handelsbolag och aktiebolag.