Visa innehåll för Almi i din region: Välj län:

RSS
 1. bild på Starke Cykles 1 november 2018

  Här är Skånes SKAPA-pristagare

  Torsdag 8 november delas nationella SKAPA-priserna ut i Stockholm. Som representanter för Skånska innovationer har fyra entreprenörer valts ut till den nationella tävlingen. De är vinnare av regionala SKAPA-priserna i Skåne, och får, utöver ett regionalt pris även chansen att vinna 500 000 kr resp 75 000 kr i Stockholm.
 2. 31 oktober 2018

  Delårsrapport januari-september 2018

  Almis utveckling inom lån, affärsutveckling och riskkapital. Nya affärsutvecklingstjänster har tagits fram och från och med tredje kvartalet används dessa i samtliga dotterbolag i koncernen.
 3. 21 oktober 2018

  Han är Årets Unga Företagare 2018

  Kanske har du borstat tänderna med en av hans tandborstar? Noel Abdayem är tandläkaren som sadlade om till entreprenör och grundade The Humble CO – och är nu Årets Unga Företagare i Sverige 2018.   I fredags delade Almi ut 50 000 kronor i prispengar till Årets Unga Företagare vid Företagarnas...
 4. Årets Nybyggare och Pionjärer 19 oktober 2018

  De är Årets Nybyggare och Pionjärer

  I tisdags prisades Sveriges främsta företagare med utländsk bakgrund på slottet. Bland pristagarna fanns Imad Elabdala med Kidnovation AB, Hector Martinez, Cellink AB, och Adam Aljaraidah, Virkesbörsen AB.
 5. 11 oktober 2018

  Nu söker vi två vikarier!

  Vill du ha ett självständigt och utåtriktat arbete? Trivs du i en säljande och rådgivande roll? Stimuleras du av att arbeta för andra människors framgång och för ett hållbart företagande?     Nu söker vi 1 erfaren rådgivare med inriktning affärsutveckling samt 1 med innovationskompetens so...