Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.

RSS
 1. 24 november 2022

  A-match i hamn - nu öppnar digitalt fönster där investerare kan möta bolag

  Den sjätte upplagan av investerarforumet A-match är i hamn! Drygt 50 investerare fanns på plats i Karlstad för att ta del av de nio bolagens pitcher, inklusive gäster från både Norge och Finland.
 2. 21 november 2022

  Årets Nybyggare 2022 utsedda

  Den 21 november avgjordes den nationella Sverige-finalen av Årets Nybyggare där årets främsta företagare med utländsk bakgrund utmärktes för deras enastående prestationer.
 3. 17 november 2022

  CK Management AB är DI gasellvinnare i Värmland

  I tisdags nådde Gasellturnén Karlstad för att kora årets länsvinnare i Värmland, Västmanland och Örebro. Stort grattis säger vi till årets gasellföretag i Värmland CK Management AB (Svenska Hudkliniker) som haft en tillväxtökning på 322% 2018-2021.
 4. 17 november 2022

  Hållbarhet och hälsa i fokus när högkvalitativa startups möter investerare på A-match i Karlstad

  Den 23 november möter investerare nio högkvalitativa startups på Nöjesfabriken i Karlstad. Ett gemensamt tema för många av de handplockade bolagen är produkter och tjänster med en stark koppling till hälsa och hållbarhet.
 5. 8 november 2022

  Företagen i Värmland får svårare att låna

  Nio av tio bankchefer bedömer att konjunkturen kommer att försvagas. Dessutom kan det bli svårare för företag att få banklån. Det visar Almis Låneindikator. Samtidigt ser Almi att intresset för en viss typ av lån ökar.