Visa innehåll för Almi i din region: Välj län:

RSS
 1. Digitalisering 2020 23 januari 2020

  Företag på landsbygden ska bli bättre på digitalisering

  Regeringen har gett Tillväxtverket i uppdrag att tillsammans med Almi skapa bättre förutsättningar för ett mångsidigt, konkurrenskraftigt och hållbart näringsliv med god förmåga till förnyelse över hela landet.
 2. 22 januari 2020

  LIFT blev lyft för Elcenter och bröderna Klarström

  Under 2020 kommer Elcenter att rekrytera ytterligare tio medarbetare. Det sprakar av energi när Per Klarström pratar om familjeföretagets tillväxtresa. Det är berättelsen om två bröder som förr gick till pappa och gnällde på den andre och som ”skyller” sin sagolika tillväxtresa på Almi och Thomas Berg.
 3. 2019 års omslagsprofiler för 103-listan 20 januari 2020

  Vi söker Sveriges bästa unga företagsidéer!

  Är du under 30 år och driver företag med en ny spännande affärsidé? Eller har du någon kollega eller vän som du vill hylla? Nu är nomineringen till Sveriges mest spännande topplista över unga entreprenörer öppen.
 4. låneindikatorn Q4 17 januari 2020

  Fortsatt pessimistisk inställning till konjunkturutvecklingen

  Sveriges bankkontorschefer tror på en svag konjunkturutveckling under 2020. En klar majoritet prognostiserar att konjunkturen försvagas på ett års sikt. Det framgår av en undersökning bland 150 bankkontorschefer som genomförs på uppdrag av Almi.
 5. 20 december 2019

  Tack för ett riktigt bra år!

  Vi på Almi älskar att få hänga med er företagare som vill utveckla och växa era bolag. Stort tack för att vi har fått vara en del i så många av era utvecklingsresor under 2019. Vi på Almi önskar er alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!