Visa innehåll för Almi i din region: Välj län:

RSS
 1. träd 9 oktober 2018

  Tillväxtligan

  Här är de snabbast växande företagen förra året i Västra Götalands olika delregioner. De är förebilder som vi på Almi Väst vill lyfta.   På Almi möter vi entreprenörer varje dag. Många av dem blir framgångsrika, en del mycket framgångsrika. Genom Tillväxtligan vill vi lyfta fram framgångsrika f...
 2. 9 oktober 2018

  Bankchefer fortsatt optimistiska

  En majoritet av bankkontorscheferna tror på en fortsatt hög utlåning till företag under resten av året. Man är också positiv till utlåningen under 2019, närmare 60 procent tror att utlåningen ökar nästa år. Det framgår av en undersökning bland 150 bankkontorschefer som genomförs på uppdrag av Almi. ...
 3. startblock 26 september 2018

  Ditt nästa steg till ett framgångsrikt företag

  Välkommen till Almis seminarieserie om att starta och driva ett växande företag! För dig som är på väg att starta, nyligen har startat företag eller fortfarande känner dig som nybliven företagare.
 4. 17 september 2018

  Almi-kunden Rebu Burubwa Årets Unga Pionjär i Väst

  Nyligen tog Rebu Burubwa emot priset som Årets Unga Pionjär i Väst. Därmed är han en av fem tävlande när Sverigefinalen går av stapeln den 16 oktober på Stockholms Slott.
 5. Landshövding 13 september 2018

  Årets Nybyggare och Årets Pionjär

  Årets Unga Pionjär Rebu Burubwa tar emot priset av landshövding Anders Danielsson. Till vänster Anders Björkenbo, ordförande i nomineringskommittén, och till höger Rafael Bermejo, ordförande i Stiftelsen IFS.