Visa innehåll för Almi i din region: Välj län:

RSS
 1. 6 juli 2018

  Sveriges bankchefer: Nu viker konjunkturen

  Betydligt fler av Sveriges bankkontorschefer tror på en svagare konjunktursutveckling idag, jämfört med april i år. Det framgår av en undersökning bland 150 bankkontorschefer som genomförs på uppdrag av Almi.
 2. Sverigekarta 3 juli 2018

  Här finns företagen som vill växa mest

  Två av tre svenska små och medelstora företag har höga eller mycket höga ambitioner att växa, vilket är en klar förbättring jämfört med föregående år. Men tillväxtviljan skiljer sig märkbart åt i olika delar av landet.
 3. Rymdraket 14 juni 2018

  Almi årets raket bland ekonomistudenter

  29 placeringar – så mycket klättrar Almi på Framtidsföretagens lista över de mest attraktiva arbetsgivarna för ekonomistudenter.
 4. Almedalen 14 juni 2018

  "Gamechangers - människorna, företagen och idéerna som gör skillnad"

  Tisdag den 3:e juli under Almedalsveckan tar vi tillsammans med Breakit tempen på startup-klimatet i Sverige. Hos oss möter du några av Sveriges hetaste entreprenörer, investerare, de tyngsta beslutsfattarna och de främsta företagsledarna.
 5. Erik och Sara 13 juni 2018

  BLOGG - Lyft fram hållbarhet som en konkurrensfördel

  Företag har kommit olika långt inom hållbarhet, från det lilla till att se hållbarhet som själva kärnan i affären. Men vart på stegen man än är går det att göra mer. – Gå från medvetenhet till action. Och lyft fram det som en konkurrensfördel, säger Erik Bengtsson, rådgivare på Almi Väst, i ett samtal med Sara Wallin, VD på Almi Väst.