Visa innehåll för Almi i din region: Välj län:

 1. Rymdraket 14 juni 2018

  Almi årets raket bland ekonomistudenter

  29 placeringar – så mycket klättrar Almi på Framtidsföretagens lista över de mest attraktiva arbetsgivarna för ekonomistudenter.
 2. Almedalen 14 juni 2018

  "Gamechangers - människorna, företagen och idéerna som gör skillnad"

  Tisdag den 3:e juli under Almedalsveckan tar vi tillsammans med Breakit tempen på startup-klimatet i Sverige. Hos oss möter du några av Sveriges hetaste entreprenörer, investerare, de tyngsta beslutsfattarna och de främsta företagsledarna.
 3. Erik och Sara 13 juni 2018

  BLOGG - Lyft fram hållbarhet som en konkurrensfördel

  Företag har kommit olika långt inom hållbarhet, från det lilla till att se hållbarhet som själva kärnan i affären. Men vart på stegen man än är går det att göra mer. – Gå från medvetenhet till action. Och lyft fram det som en konkurrensfördel, säger Erik Bengtsson, rådgivare på Almi Väst, i ett samtal med Sara Wallin, VD på Almi Väst.
 4. 7 juni 2018

  Ny finansieringslösning skapar förutsättningar för fler exportaffärer

  Nu ökar finansieringsmöjligheterna för företag som säljer på internationella marknader. Vid ett event på Holmgrens Bil i Jönköping den 5 juni lanserade Almi och EKN en ny gemensam lösning för finansiering av exportaffärer. Syftet är att göra det enklare för små och medelstora företag att ge sig ut...
 5. Fallskärmshoppare 28 maj 2018

  Nytt utseende och innehåll för Almi.se

  Idag möts du av ett helt nytt Almi.se både sett till form och innehåll. Målet är att göra det enklare för dig som besökare att navigera runt på sajten, men också förtydliga vad vi på Almi kan erbjuda dig som företagare.