Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.

RSS
 1. 15 augusti 2022

  Delårsrapport Q2 2022

  Almis utveckling inom lån, affärsutveckling och riskkapital under delårsperioden januari - juni 2022
 2. 12 augusti 2022

  Almi Väst söker Kommunikatör/marknadskoordinator

  Är du en driven kommunikatör som kan både digital kommunikation och eventmarknadsföring? Gillar du att skriva, är en lagspelare och vill bidra till att utveckla Västsveriges entreprenörshimmel? Bra, då är det dig vi söker!
 3. 10 juni 2022

  Vi ger din innovation en skjuts!

  Kom till oss när du har en innovativ och unik idé! Vi förstår dina utmaningar och kan stötta dig i nästa steg. - Hör gärna av dig tidigt i processen. Det räcker med att du kan beskriva idén på papper, tipsar Heléne Öhrvall, som har mångårig erfarenhet av innovationsrådgivning på Almi Väst. Almi har finansieringslösningar, innovationsrådgivning och ingångar till rätt kontaktnät i ditt område. Fler tips och svar på några vanliga frågor….
 4. 9 juni 2022

  Ägarskiftesprogram startar 11 augusti i Fyrbodal

  När företag ska skifta ägare är det mycket att hålla koll på, även om det sker inom familjen. Risken är att många bolag istället läggs ner. Men Almi vill med sitt program för ägarskiften stötta företagare så att de hittar rätt i processen.
 5. 8 juni 2022

  Lanserar smart spårningssystem mot matfusk och greenwashing

  Är maten du köper alltid vad den utger sig för att vara? Foodchain by blockchain har utvecklat ett system för säker dokumentation genom hela livsmedelskedjan. Första kunden tillverkar cider på svenska äpplen.