Visa innehåll för Almi i din region: Välj län:

RSS
 1. Årets Nybyggare och Pionjärer 19 oktober 2018

  De är Årets Nybyggare och Pionjärer

  I tisdags prisades Sveriges främsta företagare med utländsk bakgrund på slottet. Bland pristagarna fanns Imad Elabdala med Kidnovation AB, Hector Martinez, Cellink AB, och Adam Aljaraidah, Virkesbörsen AB.
 2. 17 oktober 2018

  BLOGG - Mentor skapar extra utveckling i tillväxtfaser

  Du står alltid inför nya utmaningar, oavsett storlek på bolag. Då är rätt bollplank och erfarenhet att luta sig mot viktigt för att lyckas. Sara Wallin, vd på Almi Väst har intervjuat Mohammed Kossir, mentorsamordnare på Almi Väst om vad det innebär att ta hjälp av en mentor.
 3. träd 9 oktober 2018

  Tillväxtligan

  Här är de snabbast växande företagen förra året i Västra Götalands olika delregioner. De är förebilder som vi på Almi Väst vill lyfta.   På Almi möter vi entreprenörer varje dag. Många av dem blir framgångsrika, en del mycket framgångsrika. Genom Tillväxtligan vill vi lyfta fram framgångsrika f...
 4. 9 oktober 2018

  Bankchefer fortsatt optimistiska

  En majoritet av bankkontorscheferna tror på en fortsatt hög utlåning till företag under resten av året. Man är också positiv till utlåningen under 2019, närmare 60 procent tror att utlåningen ökar nästa år. Det framgår av en undersökning bland 150 bankkontorschefer som genomförs på uppdrag av Almi. ...
 5. startblock 26 september 2018

  Ditt nästa steg till ett framgångsrikt företag

  Välkommen till Almis seminarieserie om att starta och driva ett växande företag! För dig som är på väg att starta, nyligen har startat företag eller fortfarande känner dig som nybliven företagare.