Visa innehåll för Almi i din region: Välj län:

RSS
 1. Nyhet Almi 12 november 2018

  Sök finansiering från Vinnova: Innovationsprojekt i företag

  Är ni ett aktiebolag med upp till 249 anställda som vill starta och bedriva innovationsprojekt i utvecklingsskeden där annan finansiering är svår att få? Med det här erbjudandet finansierar vi produkter, tjänster eller processer som har stor kommersiell potential och som är nya eller väsentligt bättre än vad som finns på marknaden idag.
 2. Nyhet Almi 1 november 2018

  Avvikande öppettider Allhelgonahelgen

  Fredag 2 november stänger vi våra kontor i Västerås och Örebro 12.00 då det dagen därpå är Alla helgons dag. Vi öppnar våra kontor som vanligt igen på måndag 5 november 08.00. Vi önskar alla våra kunder en trevlig Allhelgonahelg!
 3. 31 oktober 2018

  Delårsrapport januari-september 2018

  Almis utveckling inom lån, affärsutveckling och riskkapital. Nya affärsutvecklingstjänster har tagits fram och från och med tredje kvartalet används dessa i samtliga dotterbolag i koncernen.
 4. 21 oktober 2018

  Han är Årets Unga Företagare 2018

  Kanske har du borstat tänderna med en av hans tandborstar? Noel Abdayem är tandläkaren som sadlade om till entreprenör och grundade The Humble CO – och är nu Årets Unga Företagare i Sverige 2018.   I fredags delade Almi ut 50 000 kronor i prispengar till Årets Unga Företagare vid Företagarnas...
 5. Årets Nybyggare och Pionjärer 19 oktober 2018

  De är Årets Nybyggare och Pionjärer

  I tisdags prisades Sveriges främsta företagare med utländsk bakgrund på slottet. Bland pristagarna fanns Imad Elabdala med Kidnovation AB, Hector Martinez, Cellink AB, och Adam Aljaraidah, Virkesbörsen AB.