Visa innehåll för Almi i din region: Välj län:

RSS
 1. Bankundersökning, låneindikatorn 3 juli 2019

  Fortsatt hög företagsutlåning

  Utlåningen till företag ligger på en fortsatt hög nivå. Fyra av tio bankkontorschefer uppger att utlåningen ökade under andra kvartalet. Även Almis företagsutlåning ökade under andra kvartalet. Det framgår av Almis kvartalsvisa undersökning om utlåningen till små och medelstora företag.
 2. Bild av Anna Lundmark Lundbergh, Helena Lindahl, Hanna Westrin 1 juli 2019

  HowToTalk

  I förra veckan satt Hanna Westrin tillsammans med Helena Lindahl och Anna Lundmark Lundbergh ned i "HowToTalk" för att prata om egagemanget WomEngage och kvinnors företagande. Se avsnittet här!
 3. 26 juni 2019

  Trevlig sommar!

  Trevlig sommar önskar vi alla våra kunder och samarbetspartners! Vi har öppet som vanligt 09.00-16.00 på våra kontor i Västerås och Örebro hela sommaren, dock med begränsad bemanning.
 4. 24 juni 2019

  Fortsatt hög tillväxtvilja i regionen

  Tillväxtviljan i vår region är fortsatt hög om än något dämpad jämfört med förra året. Tre av fyra av regionens små och medelstora företag har tillväxtambitioner. Man önskar nyanställa och glädjande är att runt 70 procent vill satsa på hållbarhet. Det framgår av en tillväxtkartläggning av små och medelstora företag som genomförts på uppdrag av Almi Företagspartner.
 5. 19 juni 2019

  Avvikande öppettider midsommarafton 21 juni

  Fredag 21 juni är det Midsommarafton och vi har därför stängt på våra kontor i Västerås och Örebro. Resten av sommaren håller vi öppet som vanligt mellan 09.00-16.00, dock med begränsad bemanning.Trevlig midsommarhelg och välkommen åter måndag 24 juni!