Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.

RSS
 1. 3 juni 2022

  Almi Värmland tilldelas jämställdhetspriset Geniuspriset 2022

  Igår gick en av landets största konferenser om jämställdhet av stapeln och Almi Värmland tilldelades Geniuspriset för sitt arbete med jämställdhet.
 2. 30 maj 2022

  Välkommen Mats!

  Varmt välkommen säger vi till vår nya kollega Mats Welin som främst utgår från Örebro med primärt fokus på tillväxt och hållbarhet. Mats har en lång bakgrund från både bank- och finanssektorn men också som egen företagare, erfarenheter som kommer att komma väl till pass i sin nya roll hos oss på Almi. Mats en aktiv man och när han inte stöttar tillväxtbolag till vardags hittas han mest troligt på en padel- eller badmintonbana, på båten eller på resande fot. Varmt välkommen till oss! Läs hela intervjun i länken.
 3. 12 maj 2022

  Almi i nytt poddsamarbete – med Checkpoint!

  Det är dags för ett nytt podd-samarbete för Almi – med Checkpoint! Lär känna trion bakom podden: Anbara Hussein, Brandon Sekitto och Nicole Kavander.
 4. 12 maj 2022

  Ny lista: Forskningsprojekt med stor potential till affärs- och samhällsnytta

  Nu presenterar Kungl. Ingenjörsvetenskapsakademien (IVA) årets 100-lista med forskningsprojekt som bedöms ha stor potential att komma till nytta genom kommersialisering, affärs- och metodutveckling eller samhällspåverkan.
 5. 5 maj 2022

  KRÖNIKA: Hur hållbart är ditt företag?

  Hållbarhet är ordet på allas läppar och man kan säga att hållbarhetsfrågorna har gått från att vara ett ”bra att ha” till en nödvändighet, från en sidosyssla till en central del av verksamheten. För det är faktiskt så att idag kräver både kunder, medarbetare och det omgivande samhället ett aktivt arbete med hållbarhet. Det här ställer krav på företagare som vill hålla sig relevanta. Om ditt företag ska vara en del av framtiden behöver du få in hållbarhet som en central del av din affär. Gör du det kommer du snart att se att hållbarhet och lönsamhet går hand i hand.