Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.

RSS
 1. 22 november 2023

  Årets Nybyggare 2023 utsedda

  Den 21 november avgjordes den nationella Sverige-finalen av Årets Nybyggare där årets främsta företagare med utländsk bakgrund utmärktes för deras enastående prestationer.
 2. 10 november 2023

  Vinnarna av Sveriges största uppfinnarpris utsedda

  Vinnarna av SKAPA-priset och SKAPA-talang för unga innovatörer har tagits fram bland vinnarna som efter en uttagningsprocess i alla län förklarats som länsvinnare.
 3. 27 oktober 2023

  Delårsrapport Q3 2023

  Se Almis utveckling inom lån, affärsutveckling och riskkapital under delårsperioden januari - september 2023
 4. 27 oktober 2023

  Välkommen tillbaka Tobias!

  Varmt välkommen tillbaka säger vi till vår "nygamla" kollega Tobias Torége som efter ett antal år i vårt systerbolag Almi Stockholm Sörmland återvänder till oss i Almi Mälardalen! Tobias kommer att arbeta på båda våra kontor i Mälardalen, Örebro och Västerås och primärt fokusera på vår tjänst "Ekonomi och lönsamhet" och finansiering. Vi är så glada att välkomna Tobias tillbaka till oss i Mälardalen! Läs mer och Tobias via länken.
 5. 10 oktober 2023

  Chemity vinner Sveriges största innovationspris i Västmanland

  Sveriges största innovationspris SKAPA delades idag ut för Västmanland till köpingsföretaget Chemity, med Camilla Sjöstedt i spetsen. Vinsten delades ut vid en ceremoni på Västerås slott av landshövding Johan Sterte, en check om 30 000 kronor och en chans att vinna den stora nationella SKAPA-finalen i Stockholm den 9 november, med en prispott om 500 000 kr.