Visa innehåll för Almi i din region: Välj län:

RSS
 1. Almi brygglån 27 mars 2020

  Almi lanserar Brygglån

  Den pågående krisen påverkar många små och medelstora företag kraftigt. Uteblivna intäkter slår hårt mot företagen som behöver se över sin likviditet och finansieringssituation. För att underlätta för företag att överbrygga svårigheterna lanseras nu Almis Brygglån.
 2. Års- och hållbarhetsredovisning 2019 26 mars 2020

  Års- och hållbarhetsredovisning 2019

  Nu är års- och hållbarhetsredovisningen publicerad.
 3. Pengar i olika valörer 20 mars 2020

  Almis lånefond förstärks med 3 miljarder kronor

  Almi har en viktig roll i att bidra till att kreditförsörjningen till svenska små och medelstora företag fortsätter att fungera.
 4. 12 mars 2020

  När världen stannar till för en stund…

  Jag tyckte tv-skärmen nästan darrade till lite när reportern berättade att Trump stänger för resor till och från Europa från och med fredag vid midnatt. Från att länder tillsammans med WHO gör vad de kan för att bekämpa smitta så lägger dessutom Trump på ett raster av handelspolitik över pandemin. Vi har nog alla mer eller mindre blivit chockerade och kanske lite handlingsförlamade över vad som händer just nu. Alla agerar vi på olika sätt. Men klart är att näringslivet i Sverige och världen drabbas och det kan vara svårt att som företagare navigera sig i vardagen just nu. Hur påverkas ditt företag och vad kan och bör du göra just nu? Här delar Almi Mälardalens vd Billy Bergåker med sig av sina tankar i en annorlunda vardag.
 5. Copperhill, åre business forum 11 mars 2020

  Här är de utvalda bolagen som tävlar i Almi Pitch 2020!

  Tio startups har i hård konkurrens sållats ut för att tävla om 100 000 kr när Almi Pitch firar 10 år. Pitchtävlingen avgörs under Åre Business Forum den 25-27 mars då bolagen pitchar för kapitalstarka investerare.