Visa innehåll för Almi i din region: Välj län:

 1. Rymdraket 14 juni 2018

  Almi årets raket bland ekonomistudenter

  29 placeringar – så mycket klättrar Almi på Framtidsföretagens lista över de mest attraktiva arbetsgivarna för ekonomistudenter.
 2. Almedalen 14 juni 2018

  "Gamechangers - människorna, företagen och idéerna som gör skillnad"

  Tisdag den 3:e juli under Almedalsveckan tar vi tillsammans med Breakit tempen på startup-klimatet i Sverige. Hos oss möter du några av Sveriges hetaste entreprenörer, investerare, de tyngsta beslutsfattarna och de främsta företagsledarna.
 3. 7 juni 2018

  Ny finansieringslösning skapar förutsättningar för fler exportaffärer

  Nu ökar finansieringsmöjligheterna för företag som säljer på internationella marknader. Vid ett event på Holmgrens Bil i Jönköping den 5 juni lanserade Almi och EKN en ny gemensam lösning för finansiering av exportaffärer. Syftet är att göra det enklare för små och medelstora företag att ge sig ut...
 4. En stor grupp av människor 1 juni 2018

  Vinnande idéer vid Mötesplats Lycksele 2018

  Årets Mötesplats Lycksele avslutades i vanlig ordning med finalen av Västerbottens idéarbete: Innovationsloopens Utvecklingsverkstad. Detta är de tre idéer som vinner stöd från Almi Nord, Norrlandsfonden och Siemens och som röstades fram av deltagarna under Mötesplats Lyckseles avslutning.
 5. Fallskärmshoppare 28 maj 2018

  Nytt utseende och innehåll för Almi.se

  Idag möts du av ett helt nytt Almi.se både sett till form och innehåll. Målet är att göra det enklare för dig som besökare att navigera runt på sajten, men också förtydliga vad vi på Almi kan erbjuda dig som företagare.