Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.

RSS
 1. 21 september 2020

  Stora skillnader i hur coronakrisen påverkat företag

  Pandemins effekter slår mycket olika mot små och medelstora företag. Omsättningen i närmare hälften av Sveriges små och medelstora företag har inte påverkats av coronakrisen. Samtidigt uppger var tionde företag att de drabbats av en minskad omsättning på 50 procent eller mer. Det visar en undersökning som genomförts av Almi och Göteborgs Universitet bland 1000 små och medelstora företag i Sverige.
 2. 15 september 2020

  Marcus Bäckström och Albin Mannberg SKAPA-prisets vinnare i Västerbotten 2020

  Årets SKAPA-prisvinnare i Västerbotten är Marcus Bäckström med VR-Inspect, en lösning som underlättar och säkerställer en korrekt funktionsbedömning av dag- och spillvattenbrunnar. Albin Mannberg är vinnare i ungdomskategorin SKAPA Talang, med JobOptions, en rekryteringslösning för att attrahera rätt medarbetare.
 3. 3 september 2020

  103 unga idéer – här är 2020 års lista

  Företagarna och Almi samlar Sveriges just nu mest spännande företag som drivs av spännande unga entreprenörer.
 4. 28 augusti 2020

  Omstart i höst

  Augustis krönika är skriven av vår nye VD Fredric Genberg - nyckelordet är omstart, efter en annorlunda vår och sommar men också om Fredrics egen omstart där han tar klivet in i en ny roll och organisation!
 5. 25 augusti 2020

  Stiftelsen SKAPA delar ut Sveriges största innovationspris

  Stiftelsen SKAPA som delar ut Sveriges största innovationspris, SKAPA-priset inbjuder till att nominera till ”SKAPA-förebild till minne av Leffe Smith”. Detta pris introducerades förra året och är på 100 000 kronor och nomineringstiden går ut 15 september.