Visa innehåll för Almi i din region: Välj län:

RSS
 1. Årets Nybyggare och Pionjärer 19 oktober 2018

  De är Årets Nybyggare och Pionjärer

  I tisdags prisades Sveriges främsta företagare med utländsk bakgrund på slottet. Bland pristagarna fanns Imad Elabdala med Kidnovation AB, Hector Martinez, Cellink AB, och Adam Aljaraidah, Virkesbörsen AB.
 2. Nyhet Almi 19 oktober 2018

  En eftermiddag med fokus på export till Norge i Östersund

  Regional exportsamverkan Jämtland Härjedalen bjöd tillsammans med Interregprojektet Gränsmöjligheter in till en eftermiddag om export till Norge, ett kostnadsfritt seminarium där företagare gavs svar på sina frågor om handel med Norge. Eftermiddagen samlade ca 50 deltagare varav närmare 40 st var fö...
 3. 9 oktober 2018

  Bankchefer fortsatt optimistiska

  En majoritet av bankkontorscheferna tror på en fortsatt hög utlåning till företag under resten av året. Man är också positiv till utlåningen under 2019, närmare 60 procent tror att utlåningen ökar nästa år. Det framgår av en undersökning bland 150 bankkontorschefer som genomförs på uppdrag av Almi. ...
 4. 17 september 2018

  Almi-kunden Rebu Burubwa Årets Unga Pionjär i Väst

  Nyligen tog Rebu Burubwa emot priset som Årets Unga Pionjär i Väst. Därmed är han en av fem tävlande när Sverigefinalen går av stapeln den 16 oktober på Stockholms Slott.
 5. Regeringens Växa-stöd ska underlätta för små företag att anställa. 4 september 2018

  Utökat Växa-stöd till företagare

  Den 1 januari införde regeringen det så kallade Växa-stödet till enskilda näringsidkare för att göra det enklare för dem att anställa. Nu utökas stödet till att även omfatta handelsbolag och aktiebolag.