Visa innehåll för Almi i din region: Välj län:
8 januari 2020

Två lediga tjänster!

Almi erbjuder finansiering, affärsutveckling och riskkapital till företag som vill växa och utvecklas. Vi finns för att skapa bättre förutsättningar för näringslivet i de regioner vi verkar och därför också påverka samhällsutvecklingen. Almi GävleDala har idag cirka 30 medarbetare på fyra kontor, i Hudiksvall, Gävle, Mora och Borlänge.

Med placering vid vårt kontor i Hudiksvall eller Gävle, söker vi två rådgivare med fokus på finansiering.

Vill du ha ett utmanande arbete som ställer krav på din analytiska kapacitet, din affärsmässighet och där du samtidigt får vara med och påverka förutsättningarna för näringslivet och samhällena i vår region?

 

Att vara rådgivare hos oss innebär just det. Din roll fokuserar på vår låneverksamhet. Ditt uppdrag är att etablera relationer med banker och andra företagsfinansiärer och -investerare och därigenom identifiera affärer där Almi kan göra skillnad. Du ärver en kundportfölj som du vårdar och utvecklar. Genom att bedöma affärspotential hos företagen och deras planerade investeringar, ska du få din kundportfölj att växa.

 

Det är viktigt att du kan planera och förstår ditt ansvar, eftersom du har stor frihet att planera din arbetstid och utrymme att vara kreativ i ditt genomförande för att lyckas. Du ingår i ett team och i hela organisationen arbetar vi tillsammans och hjälps åt att nå våra individuella och gemensamma mål.

Du behöver erfarenhet av att analysera och hantera företagskrediter eller annan avancerad bedömning av företags potential och status, till exempel från bank, finansbolag eller motsvarande. Vi kan tänka oss att sänka de formella kraven för en av tjänsterna förutsatt att du har rätt utbildning och en stark motivation för att bli en av våra bästa rådgivare.

 

För oss är det avgörande att du är affärsmässig, analytisk och alltid agerar proaktivt. Uppdraget är varierande och ställer krav på din förmåga att agera noggrant, strukturerat och med integritet. Vi utgår från att du stimuleras av att göra affärer och skapa förutsättningar för näringslivet att växa.