Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.
1 juni 2020

Nästa steg

Nästa steg är en podd om hur det känns att leda ett företag som är på väg att ta nästa steg, med lärdomar och råd från företagare som redan tagit klivet du funderar på. I varje avsnitt intervjuar programledaren Per Grankvist, journalist på Vad vi Vet, flera företagare, både stora och små som bjuder på sina bästa tips men även värsta misstag. En expert från oss är med i varje avsnitt och ger råd kring hur du ska tänka i den fråga varje avsnitt handlar om. Nya avsnitt släpps varje söndag.

 

Klicka här för att läsa mer om podden ➞

Avsnitt 5: Hemligheten bakom att nätverka smart på LinkedIn (och offline)


För att nå framgång som företagare måste man nätverka på olika konferenser och vara aktiv på LinkedIn, sägs det. Samtidigt är vi många som känner oss blyga inför tanken på att prata med okända människor eller som inte fattat grejen med det sociala nätverket. Vi slog en signal till en av de svenskar som har flest kontakter på Linkedin, Nina Jansdotter, för att höra hur hon gjort.

 

Det visade sig att en del av hennes framgång är att göra precis tvärtemot vad som står i de flesta artiklar vi läst eller i de videos vi sett på YouTube för att nå 30 000 kontakter. Dessutom: tips från en mingelguru samt en teori om varför så många låter sig bländas av de kända LinkedIn-männens tvärsäkra råd.

 

Klicka här för att komma till avsnitt 5 ➞

Bild på poddomslaget